The Last of Us: HBO je predstavio prvi trailer za svoju nadolazeću seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
The Last of Us: HBO je predstavio prvi trailer za svoju nadolazeću seriju

The Last of Us: HBO je predstavio prvi trailer za svoju nadolazeću seriju

Kao što je bilo i očekivano — HBO je predstavio prvi teaser za The Last of Us danas, 26. rujna, na poseban dan za ljubitelje videoigre. 26. rujan poznat je i kao “Outbreak Day”, dan kada je infekcija dostigla kritičnu masu i kada sama igra i započinje. HBO-ova serija svoju će premijeru imati sljedeće godine.

Podsjetimo, The Last of Us prati Joela, muškarca u svojim kasnim četrdesetima koji iz područja karantene mora prošvercati tinejdžericu Ellie. Radnja igre odvija se dvadeset godina nakon što je misteriozni virus poharao svijet i većinu čovječanstva pretvorio u nekakvu vrstu zombija. Pedro Pascal je odabran za ulogu Joela, a Bella Ramsey će utjeloviti Ellie u HBO-ovoj adaptaciji.

Seriju je napisao autor Chernobyla Craig Mazin, a izvršni producenti su Carolyn Strauss za HBO, Evan Wells za Naughty Dog te Asad Qizilbash i Carter Swan za PlayStation Productions. Redatelj obje igre Neil Druckmann također će sudjelovati u izradi serije kao producent i konzultant. Pilot je režirao ruski redatelj Kantemir Balagov.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861