Terminator: TSCC (Sarah Connor: Kronike), druga sezona na RTL2 – serijala.com
Trenutno čitaš
Terminator: TSCC (Sarah Connor: Kronike), druga sezona na RTL2

Terminator: TSCC (Sarah Connor: Kronike), druga sezona na RTL2

Putem press izvješća s RTL Televizije:

SARAH CONNOR: KRONIKE (TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES)

RTL2, od ponedjeljka, 5. rujna u 22.30 sati

Želimo li živjeti, strojevi moraju biti zaustavljeni.

U novoj sezoni izvrsne znanstveno-fantastične serije “Sarah Connor: Kronike”, Sarah postaje ratnica, John heroj, a njihov jedini prijatelj stiže iz budućnosti. Cameron nastoji obitelj zaštititi od Skynet mreže i terminatora, a u međuvremenu stiže novi saveznik, član otpora Derek Resse, Johnov ujak, kojeg John iz 2027. šalje u 2007. godinu. Sadašnjost i budućnost nastavljaju se ispreplitati, a nakon susreta s terminatorom Cromartiejem, FBI agent Ellison uvjeren je da će strojevi jednoga dana objaviti rat čovječanstvu. Istovremeno, predsjednica Uprave Zeira Corp. i terminatorica Catherine Weaver, uz pomoć kompjutora Turk, kreira Babylon projekt, kojim namjerava promijeniti svijet.

U popularnoj znanstveno-fantastičnoj seriji “Sarah Connor: Kronike”, nastavku franšize blockbuster filmova “Terminator” u kojima se događaji odvijaju nakon onih prikazanih u filmu “Terminator 2: Sudnji dan”, ulogu naslovne junakinje igra Lena Headey, poznato televizijsko i filmsko lice, čiji je posljednji veliki posao bila uloga u animirano povijesnom spektaklu “300”. Njezina sina igra Thomas Dekker, najpoznatiji po ulozi u hit seriji “Heroji”. Ostatak udarne postave odlične glumačke ekipe čine Summer Glau (“Firefly”) i Richard T. Jones, koji pokazuju kako su vrhunski specijalni efekti, pa čak i zanimljiva i nepredvidljiva priča, nepotpuni ako glumci u seriji svoje uloge ne tumače predano i uvjerljivo.

U drugoj sezoni koja se od ponedjeljka 5. rujna počinje prikazivati na RTL2, u ulozi Catherine Weaver zabljesnut će poznata pjevačica benda “Garbage”, Shirley Manson. U ulozi Dereka Ressea pojavljuje se Brian Austin Green kojeg se sjećamo iz popularne tinejdžerske serije “Beverly Hills 90210” i “Kućanica”, te Garret Dillahunt, kojeg znamo iz serije “Deadwood”, te ga se također sjećamo  po ulozi pomoćnika šerifa (kojeg tumači Tommy Lee Jones) u filmu braće Coen “Nema zemlje za starce”, ali i iz remek-djela “Ubojstvo Jesseja Jamesa od kukavice Roberta Forda”, u kojem glavnu ulogu igra Brad Pitt.

  • Žanr: znanstveno-fantastična serija
  • Sezona: 2
  • Ukupno epizoda: 22
  • Godina: 2008.-2009.
  • Trajanje: 60 min
  • Izvršni producenti: Josh Friedman, John Wirth
  • Uloge: Lena Headey, Thomas Dekker, Summer Glau, Richard T. Jones, Brian Austin Green, Dean Winters, Shirley Manson, Garret Dillahunt
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861