Syfy naručio svemirski SF, adaptaciju Ronina i novi Sharknado – serijala.com
Trenutno čitaš
Syfy naručio svemirski SF, adaptaciju Ronina i novi Sharknado

Syfy naručio svemirski SF, adaptaciju Ronina i novi Sharknado

Syfy je najavio nekoliko budućih projekata, među kojima se ističu svemirski SF sa Triciom Helfer; adaptacija Ronina, stripa Franka Millera iz osadmesetih te, jasno, treći Sharknado film.

Ascension će biti šestodijelna mini-serija o grupi kolonista koja je 1963. godine potajno poslana sa zemlje na stoljetno putovanje kroz svemir, s ciljem pronalaska novog svijeta za naseljavanje. Radnja započinje 50 godina nakon početka putovanja, nakon što misija dolazi pod znak pitanja zbog misterioznog ubojstva na brodu. Tricia Helfer je u glavnoj ulozi, dok je autor i showrnner Philip Levens, scenarist šake epizoda Smallvillea i dviju epizoda Knight Ridera. Onog drugog.

Mreža razvija i adaptaciju DC-jevog stripa Ronin, čiji je autor Frank Miller (nepovezanu sa nedavnim filmom 47 Ronin sa Keanuom Reevesom). Radnja je smještena u distopijskom New Yorku u kojem se japanski samuraj Ronin budi u tijelu čovvjeka koji je bio medicinski eksperiment.

I na kraju, Syfy će u produkciji sa Asylumom snimiti još jedan, treći Sharknado film. Nakon priličnog uspjeha prvog filma lani, nastavak nazvan Sharknado: The Second One je odmah naručen i emitirat će se krajem lipnja. Besplatni savjeti za Syfy, nakon što su totalno ispustili loptu kod nazivanja drugog nastavka: Sharknado – oceanovih 13 morskih pasa. Sharknado 33⅓. 3 Shark 3 Tornado. The Sharknado Ultimatum. The Sharknado Rises. Sharknado With a Vengeance. I, naravno, Sharknado Tokyo Drift.

4 komentara
  • nikad nisam shvacao takve filmove tipa octopussy vs,dinoshark,meganešto vs nešto..dali su to neke vrste komedije kojim se filmaši međusobno zajebaju tipa klub boraca – klub try blind me with movie ili su kad su snimali ovo stvarno nakon filma stisli si ruke i komentirali dobro obavljwn posao,nije za oskara ali dobra gluma,duboka i orginalna priča…

    neki dan mi je brat pokazao film koji je gledao..ogromni morski pas iskoči iz vode i pojede MIG-A koji je dolazio da ga ubije(wtf??!)
    neznam ime filma no gledajuci ostatke filmova iz te kategorije vjerojatno je megashark vs razum…

  • Sharknado 3DD, Live Free of Sharknado 3, Sharknado III: Citizens on Patrol, Sharknado III: The New Batch, Sharknado 3: Cruise Control…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861