Syfy je otkazao Happy! i Deadly Class – serijala.com
Trenutno čitaš
Syfy je otkazao Happy! i Deadly Class

Syfy je otkazao Happy! i Deadly Class

Kao da smo još u dvijetisućitima, Syfy je odlučio otkazati svoje dvije serije. Temeljena na stripu Happy!, glavni junak serije bio je Nick Sax (Christopher Meloni), bivši policajac, danas plaćeni ubojica, koji je umalo ubijen na poslu. Nakon incidenta u kojem je umalo izgubio život – počinje viđati malog, plavog jednoroga s krilima imena Happy (Patton Oswalt).

Ova bizarna adaptacija došla je iz uma autora stripa i velikana medija, Granta Morrisona. Happy! je doživio dvije sezone na Syfyju, a autori će seriju sada pokušati prodati nekome drugome.

Mreža je otkazala i drugu stripovsku adaptaciju, Deadly Class nakon samo jedne sezone. Na Syfyjevoj adaptaciju radila su braća Russo, a ekranizacija je pratila izrazito nasilne i eksplicitne stripove Deadly Class o srednjoj školi za treniranje ubojica King’s Dominion. Izdanja izlaze od 2014. te prate grupu tinejdžera u San Franciscu 1980-tih fokusirajući se na Marcusa Lopeza, beskućnika iz Nikaragve koji pohađa spomenutu školu. U glavnoj ulozi bio je Benjamin Wadsworth, a u prvoj i jedjonoj sezoni pridružili su mu se Lana Condor (X-Men: Apocalypse), Liam James (The Killing) i Benedict Wong (Marco Polo) kao ravnatelj škole.

I Deadly Class će pokušati pronaći novi dom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861