Pushing Daisies na HRT-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Pushing Daisies na HRT-u

Pushing Daisies na HRT-u

U sklopu svog Retrovizora, prvi program HRT-a početi će od 18. svibnja emitirati ABC-jevu sjajnu seriju Pushing Daises. Iako HRT-ov raspored još jasno ne prikazuje koliko će se puta tjedno emitirati i da li je otkupljena i druga sezona, ovo su svejedno odlične vijesti za ljubitelje Fullerovih “pomaknutih” serija. Autor, Bryan Fuller, inače poznat i po serijama kao što su Wonderfalls i Dead Like Me, na ABC-ju je kroz dvije kratke sezone uspio napraviti 22 epizode ove jedinstvene serije.

Glavni lik serije je Ned (Lee Pace). Osim što peče pite, Ned ima misterioznu moć da oživi sve što takne. Ta njegova moć oživljavanja dolazi s nekoliko ne baš dobrih nuspojava, koje je naučio na teži način kao dijete. Nedova ljubav iz djetinjstva, Charlotte “Chuck” Charles (Anna Friel), vraća se u njegov život, a problemi koje njen povratak uzrokuje glavna su nit vodilja daljnjeg tijeka serije.

Prva epizoda serije vrlo lijepo prikazuje neobičnost svijeta u kojem se serija događa, a gotovo pa proceduralnu formu epizoda teško je uopće shvatiti ozbiljno kada gledate sve te šarene boje, setove, haljinice, frizure, pite, geometrijske likove; napad na osjetila sa svom tom “slatkošću”.

Američki mediji su Pushing Daisies prozvali forenzičkom bajkom, što je prilično savršen opis Fullerove serije koju će hrvatski gledatelji imati priliku gledati pod nazivom “Dodir života i smrti” od 18. svibnja.

Nemojte propustiti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kbe1m30RS8c[/youtube]

Komentari (1)
  • Prikazivat će se sigurno kad i prethodnik Supernatural IV. a to je od utorka do četvrtka u ponoćnom terminu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861