Par novih trailera za FX-ov The Strain – serijala.com
Trenutno čitaš
Par novih trailera za FX-ov The Strain

Par novih trailera za FX-ov The Strain

Službene potvrde s FX-a još nema, ali prva od trinaest epizoda prve sezone The Straina trebala bi svoju premijeru imati u srpnju ove godine, a marketinška mašina iza serije već je u punom pogonu.

Autori originalnih romana su Guillermo del Toro i Chuck Hogan, koji su ujedno pokrenuli projekt adaptacije za televiziju i zajedno napisali pilot koji je del Toro režirao. Kraj del Tora i Hogana, kao izvršni producent i showrunner radit će Carlton Cuse — bivši su-showrunner Losta te A&E-jeve serije, Bates Motel. Tako da će bivši Lostovci Cuse i Lindelof imati vlastite serije paralelno na dvije različite mreže. Lijepo za njih.

Glavnu ulogu imat će Corey Stoll (House of Cards), a uz njega u seriji će se pojaviti još i Sean Astin, Kevin Durand, Mia Maestro, David Bradley i mnogi drugi. Priča počinje slijetanjem aviona sa ugašenim svjetlima i zatvorenim vratima… Tim znanstvenika, na čelu sa Stollovim likom, poslan je da istraži situaciju, a pronalaze nekoliko stotina leševa te četvero preživjelih. No, potom tijela počinju nestajati iz mrtvačnice… Ubrzo se virus širi New Yorkom koji ljude pretvara u parazitske vampire. John Landgraf, šef FX-a već je ranije komentirao kako bi vrlo rado završio priču The Straina između 40 i 65 epizoda, odnosno tri do pet sezona.

https://www.youtube.com/watch?v=re0mKHIzuYM

https://www.youtube.com/watch?v=PNhvrVJcBt4

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861