Podcast 3×05: Ona u kojoj spoillamo sve serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Podcast 3×05: Ona u kojoj spoillamo sve serije

Podcast 3×05: Ona u kojoj spoillamo sve serije

Prvi podcast nakon Božićnog dolazi nakon Uskrsa, što valjda znači da ćemo sljedeći snimati za Tjelovo? Ovog puta uspjeli smo biti kraći od filmova Jamesa Camerona, što je u kontekstu našeg podcasta na granici minizode. 

O čemu smo pričali? Obzirom da naš producent nije sastavio standardni outline, TKO MOŽE ZNATI? Bilo je priče o seriji koja će sigurno biti na našim godišnjim top listama — to je, naravno, True Detective. Govorili smo o posljednjim late-night rošadama, Lettermanovom odlasku i Colbertovom napredovanju — prije nego li je Craig Ferguson također najavio odlazak. Dotakli smo se Igre prijestolja i Mad Mena (Mad MEN, Jutarnji, a ne Mad Man — ok?), a bilo je riječi i o nadolazećem Fargu koji je, doduše, nakon snimanja epizode već nadošao sa tri epizode… Pričali smo i o užasnom finalu How I Met Your Mother, HBO-ovoj novoj komediji Silicon Valley, iCommunityjevom povratku nadomak stare forme te još jednoj seriji Dana Harmona, a to je odlični animirani Rick & Morty. Usput smo nekako uspjeli spoilati New Girl.

Kao i dosad, epizodu možete preslušati u nastavku ili je naći u iTunes direktoriju, gdje se možete i pretplatiti te preuzeti podcast sa vaših iUređaja.

Svi likovi i događaji u podcastu – čak i oni bazirani na istinitim događajima – u potpunosti su fikcionalni. Komentari i stajališta u podcastu izraženi su… loše. Sljedeći program sadrži eksplicitan jezik, a zbog njegovog sadržaja ne bi ga trebao slušati nitko.

Komentari (1)
  • Pola stvari nisam pohvatala, ali to pripisujem tome što se još trijeznim. Bolje mi funkcionira slušanje podcasta kad imatestandardan outline. BTW, sretan Uskrs i Prvi maj i vama.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861