Outcasts otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Outcasts otkazan

Outcasts otkazan

SF serija britanskog BBC-a, Outcasts, neće dobiti drugu sezonu, objavljeno je to na službenom Twitter profilu serije. Recenziju prvih dviju epizoda imali smo pri početku emitiranja, a radilo se o sasvim pristojnom SF-u koji je, doduše, imao svojih mana.

Gledanost je sa početnih 4,5 milijuna skliznula na 1,5 milijuna u osmoj epizodi, a serija je sredinom sezone premještena u lošiji termin nedjeljom. Emitiranje je završilo u nedjelju, a nastavka očito neće biti. (via SpoilerTV)

7 komentara
  • Nije da mi je žao,al šteta još jedan SF ode na počinak…tak su trebali SGU odmah odhebat.Kod Outcasta mi išla na živce ona kovrčava treba iz osiguranja i plava psihička,zbog njih sam i prestao gledati .A najbolji lik koji je mogao nosit seriju killan u pilotu.

  • Meni je serija bila super, unatoč svojim nedostacima. I mislim da bez obzira na pad gledanosti trebaju napravit još bar 1 sezonu čisto da završe priču…

  • Kako će serija biti dobra kada jedan od glavnih likova (onaj security guy, partner od Fleur) ima facu kao da ga je cijela škola zajebavala do svoje 18 godine? I takav bi trebao glumiti alfa-muškarca?
    No ipak je serija imala potencijal, barem da završe priču, ovako smo ostali u limbu. Sada će tu seriju zamijeniti sa nekim vampirima za tinejdžere. Juhuuu, jedva čekam.

  • Šteta serija uopće nije bila toliko loša koliko su ljudi trabunjali :( ,glavno da glee i dnevnici vampira i hebeni vukodlaci prolaze

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861