Novi trailer i datum premijere Syfyjevog SF-a Defiance – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi trailer i datum premijere Syfyjevog SF-a Defiance

Novi trailer i datum premijere Syfyjevog SF-a Defiance

Zaželjeli smo se dobrog (i pravog) SF-a, a dobro znamo da i vama fali. Nemamo pojma koliko će zapravo dobar biti Defiance — Syfy je nanizao nekolicinu zaboravljivih serija otkako je Battlestar Galactica završila — ali svakako je najbliži pravoj znanstvenoj fantastici na televiziji u posljednjih par godina. Za početak, ima spejs šipova.

http://www.youtube.com/watch?v=B3XKZU459DI

Defiance je nova serija autora Farscapea i seaQuesta, Rocknea S. O’Bannona (koji ipak neće ostati uz seriju), smještena u distopijsku, postapokaliptičnu budućnost razrušene Zemlje. Radnja se odvija nakon rata ljudi i tuđinske vrste čiji je dom uništen. Nakon što Zemlja odbija pružiti dom svemirskim beskućnicima, očajni započinju rat i mijenjaju Zemlju po svojim potrebama. Rat koji je trajao desetljećima završava primirjem, a dvije nekad sukobljene vrste započinju zajednički suživot na uništenom planetu.

Seriju će pratiti MMORPG igra, smještena u isti svijet, čija će radnja nadopunjavati seriju, ali neće bitno utjecati na nju. Premijera je zakazana za 15. travnja, a prva sezona imat će 13 epizoda.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861