Najava: The Walking Dead 3×08 – “Made to Suffer”, finale polusezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Najava: The Walking Dead 3×08 – “Made to Suffer”, finale polusezone

Najava: The Walking Dead 3×08 – “Made to Suffer”, finale polusezone

Noćas završava prva polovica treće sezone The Walking Deada, finalom polusezone nazvanim “Made to Suffer”. U nastavku imamo dva sneak peeka iz noćašnje epizode te dva kratka promo trailera kao najavu obećavajućeg, nadamo se podjednako uzbudljivog i zabavnog finala kao ostatka sezone.

Iako smo bili dosta frustrirani nerijetko dosadnom i zamornom koja se predugo vrtjela na onoj prokletoj farmi, ugodno smo iznenađeni nizom dobrih do odličnih epizoda koje je serija spojila u ovoj polovici sezone. Puno je pomoglo i uvođenje potpuno nove linije radnje odvojene od glavne ekipe, smještene u naoko idiličan gradić Woodbury sa Guvernerom na čelu — na kojeg u idućoj epizodi juriša Rick i njegova ekipa.

Kao što vjerojatno znate, ova sezona imat će 16 epizoda, a serija sada ide na nešto kraću pauzu do zime. Drugih osam epizoda očekujemo negdje tokom veljače, kao što je to bio slučaj i lani.

http://www.youtube.com/watch?v=7HtVzGW8aTI

http://www.youtube.com/watch?v=Os-m5w1q944

Pročitaj još

http://www.youtube.com/watch?v=Svqu_ngRXw0

http://www.youtube.com/watch?v=MEKvkVdK7DM

6 komentara
  • Mislim da će se svi koji gledaju WD složit da je ova sezona znatno bolja nego prethodna.Situacija na farmi je stvarno bila zamorna a uvođenje novih likova na drugim lokacijama je pun pogodak.

  • vrhunska serija…i ne slazem se sa komentarima da je druga sezona bila zamorna…meni su desavanja na farmi bila odlicna i sa smislom,kao i cela serija inace…bukvalno svaki serijal odgledam u dahu!

    • slažem se, meni 2. sezona isto nije bila toliko nezanimljiva kao što većina ljudi priča, ali 3. je definitivno bolja :)

  • Zasada treća sezona (barem ovaj prvi dio) se nameće kao najbolja faza Walking Deada što je lijepo, konačno da najbolji dio epizode nije neki cliffhanger kraj koji te ipak na kraju nekako navuče (barem mene) da gledaš i dalje. Neke stvari su se počele događati i tijekom cijele epizode, samo da se tako nastavi…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861