Marvelov S.H.I.E.L.D. i Once Upon a Time spin-off službeno naručeni – serijala.com
Trenutno čitaš
Marvelov S.H.I.E.L.D. i Once Upon a Time spin-off službeno naručeni

Marvelov S.H.I.E.L.D. i Once Upon a Time spin-off službeno naručeni

Kraj čak dvanaest naručenih novih serija, ABC je naručio i one najiščekivanije i najrazvikanije — televizijsku verziju Avengersa koju potpisuje Joss Whedon, sada službeno nazvanu Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (ili “MAOS”, kako je nitko neće zvati) te spin-off bajkovitog Once Upon a Time, nazvan Once Upon a Time in Wonderland.

S.H.I.E.L.D. potpisuje Joss Whedon, koji je manje-više preuzeo Marvelov univerzum, te režira pilot. Nakon toga će se ipak povući, a projekt prepušta svom burazu Jedu Whedonu i njegovoj supruzi Maurissi Tancharoen. Serija prati agente koji su bili prezaposleni svojom novom serijom da bi pomogli Tonyju Starku u spašavanju svijeta u Iron Manu 3. Clar Gregg preuzima glavnu ulogu kao agent Phil Coulson.

Druga po redu najrazvikanija nova serija je spin-off bajkovitog Once Upon a Time, kojeg ABC jednostavno naziva Once Upon a Time in Wonderland. Jane Espenson (Battestar Galactica, Caprica) vodi novu seriju o neobičnom i čarobnom mjestu sa druge strane zečje rupe. Mlada i uglavnom nepoznata Sophie Lowe glumit će Alisu (iz zemlje čudesa), a John Lithgow posuđuje glas Bijelom zecu.

Ostalih deset naručenih novih serija uključuje drame…

  • Mind Games: nova serija Kylea Killena (Lone Star, Awake) autora dviju vrlo dobrih, ali brzo otkazanih serija. Steve Zahn (Treme) i Christian Slater su dvojac braće; bipolarni genij i uglađeni bivši zatvorenik. Pogodite koji od njih je Slater.
  • Resurrection: serija koja postavlja pitanje: “Što će se dogoditi kada ljudi koje ste oplakali i pokopali odjednom ustanu iz grobova i pokucaju vam na vrata, kao da se nikada ništa nije dogodilo?” Ne znamo, ABC, ali bilo bi svakakvih sranja.
  • Betrayal: drama o nesretno oženjenoj fotografkinji koja započinje vezu sa odvjetnikom iz utjecajne obitelji — koji, pak, brani osumnjičenika za ubojstvo kojeg… tuži njezin suprug.
  • Lucky 7: prati sedmero zaposlenika benzinske postaje u Queensu, čiji se životi naglo mijenjaju nakon što osvoje jack-pot na lutriji.
  • Killer Woman: Tricia Helfer (Sixica iz Battlestar Galactice) glumi u drami adaptiranoj prema argentinskoj seriji kao jedina žena u testosteronom prepunim teksaškim rendžerima. Ako ne dobijete Chucka Norrisa da gostuje u barem jednoj epizodi, džabe vam posao, ABC.

…i komedije…

  • Super Fun Night: ovih dana sve popularnija Rebel Wilson (Bridesmaids, Pitch Perfect) producira i glumi u komediji o troje ne-baš-popularnih djevojaka koje odlučuju dobro se zabaviti svakog petka.
  • Mixology: komedija scenarista Mamurluka smještena u manhattanski bar koja prati niz samaca u lovu na partnere — sve to kroz samo jednu noć.
  • The Goldbergs: Jeff Garlin (Curb Your Enthusiasm) glumi u komediji smještenoj u osamdesete.
  • Back in the Game: James Caan (Las Vegas) i Maggie Lawson (Psych) u komediji o razvedenoj samohranoj majci koja se useljava k svom ocu, bivšem bejzbolašu.
  • Trophy Wife: Malin Akerman (Childrens Hospital, Suburgatory) u komediji o partijanerici koja se udaje za supruga čije se dvije bivše žene još uvijek motaju uokolo.

ABC svoj raspored za iduću sezonu predstavlja u utorak, 14. svibnja. Evo dviju promotivnih fotografija iz ABC-jevih najiščekivanijih novih serija:

shield

wonderland

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861