Lost > Obama – serijala.com
Trenutno čitaš
Lost > Obama

Lost > Obama

Pred neki dan objavljeno je da će godišnje obraćanje naciji američkog predsjednika Baracka Obame biti održano 26. siječnja ili 2. veljače – na dan premijere Losta.

Obzirom da se obraćanje nacije redovito prenosi na svim američkim mrežama, pa tako i ABC-u (tu i tamo bez Foxa, ali oni se dure iz političkih razloga), što bi odgodilo premijeru Losta.

Srećom, ubrzo je objavljeno Obama neće prepriječiti put premijeri Losta, jer odabran je prvi, raniji datum. Srećom po Obamu, jer imajući na umu fanatičnost fanova Losta, organizirani konzervativni prosvjedi protiv aktualnog američkog predsjednika mogli bi biti vrtićki piknik u usporedbi sa potencijalnom reakcijom obožavatelja.

lostvsobama

Kako to? E pa Carlton Cuse i Damon Lindelof su mu obećali odgovore na sva pitanja o Lostu. Što je 4,815,162,342 puta bolje od ovalnog ureda, Air Force Onea, crvenog telefona i ostalih predsjedničkih povlastica…

Damon Lindelof:

OBAMA BACKED DOWN!!!! Groundhog Day is OURS!!!!!!! (God Bless America)

Okay. So Obama didn’t technically “back down.” He leveraged Carlton and I to do something on the show. Two words. MORE FROGURT.

Carlton Cuse:

In exchange for moving his speech, Damon and I promise to answer ANY questions the President has about LOST.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861