Iduća sezona vjerojatno posljednja za Matta Smitha u Dr. Whou – serijala.com
Trenutno čitaš
Iduća sezona vjerojatno posljednja za Matta Smitha u Dr. Whou

Iduća sezona vjerojatno posljednja za Matta Smitha u Dr. Whou

Možda malo kasnimo s ovime, pa se slobodno pravite da niste čitali ranije. Najmlađi Doktor franšize koja traje pet desetljeća, Matt Smith, ponovo je podgrijao nagađanja da će uskoro napustiti Dr. Who, nakon što je u posljednjem intervjuu rekao da ga čeka još samo jedna sezona u kultnoj britanskoj seriji.

U kratkom komentaru dodanom ispod, Smith govori kako bi volio preseliti u Los Angeles, a već je ranije govorio da se želi okušati u Americi. Lani je, navodno, potpisao ugovor do 2013. godine, što se poklapa s izjavom o “još jednoj sezoni.” Iduća, sedma sezona oživljenog Dr. Whoa trebala bi se emitirati tek najesen 2012. godine.

Smith je jedanaesti Doktor u serijalu koji će 2013. godine proslaviti 50. godišnjicu. Prvi Doktor novog serijala, odnosno deveti ukupno, bio je Christopher Eccleston, a nakon samo jedne sezone zamijenio ga je David Tennant. Smith je obožavanog Tennanta naslijedio u petoj sezoni, a paralelno s time kreativne uzde serije preuzeo je Steven Moffat, naslijedivši Russella T. Daviesa, koji je kreirao spin-off Torchwood.

Pročitaj još

Prije debija u ulozi, Smith je dočekan s ogromnom skepsom, što je zapravo blago rečeno. Djelomično zbog Tennantove popularnosti, djelomično zbog anonimnosti, djelomično zbog mladosti, djelomično zbog… “emo looka.” A sad ćete za njime žaliti gotovo koliko i za Tennantom, ne?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oKwewRRP3II[/youtube]
16 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2020 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861