I Xena bi se mogla vratiti na televiziju, sa Lucy Lawless ili bez – serijala.com
Trenutno čitaš
I Xena bi se mogla vratiti na televiziju, sa Lucy Lawless ili bez

I Xena bi se mogla vratiti na televiziju, sa Lucy Lawless ili bez

U vremenu kada si mreže sve teže mogu priuštiti strpljenje sa novim serijama, povratci popularnih serija i filmova bit će sve češći. Posljednji primjer — koji može, ali ne mora biti realiziran — je HBO-ov Deadwood, a o rebootu Xene već se priča tjednima. Priče je podgrijao NBC-jev šef potvrdivši da su zainteresirani za novu seriju te da su trenutno u potrazi za scenaristima.

Hitfix je prošle godine imao zabavnu anketu u kojoj su na jednu stranu “turnira” stavili televizijske heroje, dok su na drugoj stajali televizijski negativci. Finale je bilo okršaj Xene i Waltera Whitea, a obzirom na još uvijek svježe sjećanje na popularni Breaking Bad, nadmoćna pobjeda Xene bila je (barem meni) malo iznenađujuća.

I tako… Najave o mogućnosti snimanja nove inkarnacije serije kod nas nazivane Xena: Pricenza ratnica, iliti u originalu Xena: The Warior Princess postoje već neko vrijeme, a sada ih je potvrdio i NBC-jev šef, najavivši “moderni reboot” sa novim glumcima. Izvorni autor Rob Tapert i producent Sam Raimi navodno su uključeni u projekt i trenutno traže scenariste.

Originalna Xena, Lucy Lawless, nije pretjerano uključena u projekt, a NBC-jev šef Bob Greenblatt rekao je da bi je voljeli imati u novoj seriji, no trenutno ne znaju kako bi je uklopili bez da zasjenjuju nove likove i glumce…

Komentari (1)
  • sad sam skužila da se žena preziva “lawless” :D voljela sam kao mala xenu i herculesa (a strenght surpassed only by the power of his heart <3) a o ovom rebootu ne znam šta da mislim…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861