HBO je i službeno naručio The Last of Us – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO je i službeno naručio The Last of Us

HBO je i službeno naručio The Last of Us

Ranije ove godine HBO je potvrdio da autor Chernobyla Craig Mazin radi na potencijalnoj adaptaciji jedne od najboljih igara za Playstation konzole, The Last of Us. Danas je u priopćenju za medije mreža službeno potvrdila da je serija dobila zeleno svjetlo.

Prema pisanju Varietyja Neil Druckmann, autor Playstationove ekskluzive, surađivat će s Mazinom na projektu kao izvršni producent što je nešto što se vrlo rijetko događa u svijetu adaptacija videoigara. Carolyn Strauss će producirati za HBO, a Evan Wells za Naughty Dog, studio koji je igre i napravio. Serija će se temeljiti na igri izdanoj 2013., a postoji mogućnost da će adaptirati i dijelove priče iz ovogodišnjeg nastavka. The Last of Us Part II je u prodaju puštena u lipnju ove godine kao jedna od posljednjih velikih ekskluziva za Playstation 4. U svom prvom vikendu od izlaska igra je prodana u rekordnih 4 milijuna primjeraka.

The Last of Us prati Joela, muškarca u svojim kasnim četrdesetima koji iz područja karantene mora prošvercati tinejdžericu Ellie. Radnja igre odvija se dvadeset godina nakon što je misteriozni virus poharao svijet i većinu čovječanstva pretvorio u nekakvu vrstu zombija.

Početak snimanja očekuje se u prvom dijelu sljedeće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861