Fringeova gledanost pala – serijala.com
Trenutno čitaš
Fringeova gledanost pala

Fringeova gledanost pala

Iiiiii vraćamo se u zonu (relativne) neizvjesnosti. Fringe je jučer pao za 10-ak% u ključnoj demografiji, dosegavši rating od 1,6, nakon što je dva tjedna za redom držao 1,9.

Ništa suviše alarmantno, boljih i lošijih tjedana će uvijek biti, ali daljnja posrtanja mogla bi značiti ozbiljnije probleme. Protekla dva tjedna Fringe nije imao konkurenciju sa CBS-a i The CW-a, a jučer su u istom terminu emitirani specijal o najboljim reklamana Super Bowla (1,9) te Supernatural (1,0), koji je vjerojatno preoteo pokojeg gledatelja Fringeu.

Ne padne li gledanost ispod ove brojke, uz pokoji bolji tjedan, obnova ne bi trebala biti upitna. Ali hej, mi nismo Fox.

7 komentara
  • cbs-ove superbowl reklame su digle malo gledatelja fringeu, te malo supernatural i to je to. 1.6. realna brojka.
    meni se čini da fox priprema petak za sljedeću sezonu sa fringeom u igri.
    po nekoj logici, bolje im je imati fringe sa ovakvom gledanošću, koja je relativno dobra za petak, nego se kockati sa nekom novom serijom koju bi eventualno stavili u petak, i koja bi gotovo sigurno propala, jer sve što je fox stavio posljednjih par sezona u petak neslavno je završilo. a k tome fox već ima dvije nove serije naručene, te xfactor, i neće imati velikog prostora za manevar u rasporedu, i morati će počistiti svoje redove.

  • Neka bude i sezona od 13 epizoda, samo da se priča stigne privesti kraju. Producenti kažu da bi im najviše odgovaralo još dvije sezone, ali ako ih skrate da će znati to iskoristiti i završiti priču.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861