FOX obnovio Raising Hope – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX obnovio Raising Hope

FOX obnovio Raising Hope

FOX je svoj dan na ovogodišnjem okupljanju udruge televizijskih kritičara započeo s odličnom viješću – Raising Hope je obnovljen za drugu sezonu.

Popularni sitcom, jedna od rijetkih uspješnih novih serija ove sezone, prati mladog Jimmya (Lucas Neff), koji postaje samohrani otac nakon što majka njegovog djeteta, s kojom je proveo jednu noć, biva pogubljena zbog ubojstva. Odlični cast upotpunjavaju Martha Plimpton, Garret Dillahunt, Cloris Leachman i Shannon Woodward.

S druge strane, novi FOX-ov ambiciozni projekt, Terra Nova, napokon je dobio i datum premijere. Nakon što je mreža prošlog svibnja objavila da će Terra početi s prikazivanjem ove zime, ipak su se odlučili na tzv. Glee-tretman. Tako će serija, baš kao i popularni Glee, premijerno biti prikazana u svibnju, i to u ponedjeljak i utorak, 23. i 24. svibnja, kao dvodnevni “event”, kako to mreže vole zvati. Serija će se nakon toga nastaviti prikazivati tek najesen.

I za kraj, FOX će emitirati još jedan sneak peek ovog proljeća – radi se o projektu Jamiea Foxxa i Affiona Crocketta koji još zasad nema naslov, no u pitanju je skeč humoristična serija, koja će biti emitirana iza American Idola u četvrtak, 31. ožujka, te će nastaviti s emitiranjem preko ljeta, počevši od 9. lipnja.

3 komentara
  • Fringe je dobio standardne price “ako bude gledanost petkom jednaka onoj cetvrtkom, siguran je za obnovu.”
    Ali o Fringeu se ni ne moze razgovarati prije nego krene drugi tjedan u novom terminu…

  • Stvarno sam se trudio da mi se Raising Hope svidi, ali odustao sam posle desetak epizoda. OK je serija, ali nista special.
    Jedva cekam Terra Novu! :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861