Druga sezona za Stranger Things? Nastavit će se sa istim likovima, kažu autori – serijala.com
Trenutno čitaš
Druga sezona za Stranger Things? Nastavit će se sa istim likovima, kažu autori

Druga sezona za Stranger Things? Nastavit će se sa istim likovima, kažu autori

Iako su u pravilu dosad redovito obnavljali sve svoje serije, Netflix zasad ne reagira po pitanju druge sezone njihove najnovije serije, horor-trilera Stranger Things. Obzirom na reakcije publike i kritike, obnova ne bi trebala biti upitna, no dosad nismo uspjeli prokužiti uzorak ponašanja Netflixovih čelnika — nekad obnove stižu unaprijed, nekad kod premijere, a nekad mjesecima poslije…

Sezona je lijepo završena, uz prostor za nastavak priče — no sasvim dobro može stajati kao zasebna mini-serija ili poslužiti kao predložak za sličnu, novu antologijsku priču. Ipak, autori planiraju nastaviti seriju sa istim likovima. Slashfilm je razgovarao sa Shawnom Levyjem, redateljem i izvršnim producentom, o serijinoj prvoj sezoni, a evo što kaže o planovima za nastavak:

Definitivno se nadamo dodatnim sezonama. Plan je nastaviti sa ovim setom likova, a usput predstaviti nekoliko bitnih novih u idućoj sezoni. Stvari se razrješavaju na kraju sezone, no ne u potpunosti. Zato se nadamo da ćemo dobiti još nekoliko sezona da nastavimo živjeti uz ove likove još malo.

https://youtu.be/XWxyRG_tckY

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861