Dreamland i End of Time – serijala.com
Trenutno čitaš
Dreamland i End of Time

Dreamland i End of Time

Danas započinje nova animirana Doctor Who serija Dreamland, koja će se prikazivati preko BBC-jevog Red Buttona te na službenom websiteu serije.

Kada Doktor stigne u tihi restoran usred pustinje Nevade 1950-ih godina, proći će samo trenutak prije no što se pojavi nevolja. Ubrzo se suočava sa tuđinskom vrstom Viporexa, no također upoznaje i dva nova suputnika. Cassie Rice i Jimmy pomoći će mu u novoj avanturi kroz šest epizoda!

Gostujuće uloge imaju Georgia Moffett (Doctor Who, Spooks), Tim Howar (Last Chance Harvey), David Warner te Clarke Peters (The Wire).

Veliko finale i oproštaj od desetog Doktora slijedi nam za malo više od mjesec dana, kada se na dan Božića, 25. prosinca emitira prvi od dva dijela priče “The End of Time”. Nedavni specijal “The Waters of Mars” pružio nam je kratak trailer za ono što dolazi.

Pročitaj još

Den of Geek sakupio je sve informacije o nadolazećim epizodama [spoileri]:

  • U “The End of Timeu” upoznat ćemo novu vrstu Ooda. Davies je to otkrio na pressici nedavnog specijala.
  • Postava koja se vraća uključuje Bernarda Cribbinsa kao Wilfa, Catherine Tate kao Donnu te Jacqueline King kao Donninu majku Sylviu.
  • Kako se već dugo zna, John Simm vraća se u ulozi Mastera uz svoju ženu Alexandru Moen.
  • Također gostuje i Jessica Hynes (“Human Nature” i “Family of Blood”), te Billie Piper kao Rose Tyler, Tommy Knight kao Luke Smith, John Barrowman kao kapetan Jack Harkness i Elisabeth Sladen kao Sarah Jane Smith.
  • Timothy Dalton viđen je u slikama obučen u stilu Vremenskih lordova (Omega?), no za sada mu se samo čuje glas u traileru.
  • Drugi dio priče navodno će trajati 75 minuta, što će ga činiti najdužom epizodom otkad se serija vratila na male ekrane.

I konačno, šećer na kraj. Jučer je za Children in Need prikazano tri minute epizode “The End of Time”, video u nastavku:

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861