Constantine će ipak završiti na CW-u, ali samo unutar Arrowa – serijala.com
Trenutno čitaš
Constantine će ipak završiti na CW-u, ali samo unutar Arrowa

Constantine će ipak završiti na CW-u, ali samo unutar Arrowa

Otkazani Constantine nije uspio pronaći novog udomitelja, nakon što je zbog slabe gledanosti otkazan na NBC-u, no apeli fanova da lovac na demone završi na CW-u ostvarila se barem djelomično.

Matt Ryan gostovat će u četvrtoj sezoni Arrowa, kako se čini, ipak u samo jednoj epizodi serije. Constantine je ionako dio DC-jevog univerzuma, kao i Arrow te Flash.

Constantine je dobio kratku sezonu od 13 epizoda na NBC-u, a otkazan je uz relativno glasne apele fanova da mu se pronađe novi dom. Spominjali su se Syfy i CW, no sve je to bilo vrlo nategnuto, a na kraju i uzaludno.

U međuvremenu, Oliver Queen je odbacio zeleno odijelo (ali ne i zelene hlače) i bacio se u kečere, profesionalno (zabavljačko) hrvanje…

Stephen Amell je inače fan WWE borbi, pa je ovaj mali stunt dobro poslužio za reklamu seriji te natjecanju kostimiranih glumaca.

Nova sezona Arrowa kreće 7. listopada (Flash je malo brži, pa kreće dan ranije), a osvetnik pod kapuljačom dobit će novi kostim, koji možete vidjeti u naslovnoj fotografiji, i… vrlo vjerojatno novo ime — Green Arrow, kao što sugerira naslov prve epizode sezone.

2 komentara
  • Ka mlađi obožava san ove kečere iako san zna da je sve gluma…a sad samo obožavan arroea jer je to ipak bolja gluma..

  • postoji paralelni svemir gdje je arrow ugašen a constantine igra već 4 sezone, i na njemu gostuje oliver queen i umire…tamo bi volio živiti

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861