Castle Rock se vraća krajem listopada, poznata glumačka postava – serijala.com
Trenutno čitaš
Castle Rock se vraća krajem listopada, poznata glumačka postava

Castle Rock se vraća krajem listopada, poznata glumačka postava

Prošloljetna Huluova antologijska serija na godišnjim listama prošla je nekako ispod radara. Čak smo je i mi izostavili iz konačnih tablica krajem godine iako smo tijekom ljeta vodili intenzivne razgovore nakon svake epizode. Sedma epizoda, “The Queen”, jedna od najboljih epizoda televizije prošle godine, ali posljednja epizoda i kraj priče nažalost — bili su tihi prdac u ništa. Atmosfera koja je pokretala većinu sezone ispuhala se pred sam kraj i ostavila pomalo gorak okus u ustima.

No, reći da se ne veselimo drugoj sezoni bila bi laž. Nakon mjeseci nikakvih informacija Hulu je napokon odredio datum premijere druge sezone — koja je svojom antologijskom naravi zapravo potpuno nova serija. Sam Shaw i Dustin Thomason, autori serije, najavili su već prije početka emitiranja prve sezone da će Castle Rock svake sezone pratiti novi set likova i situacija, ali da će sve biti usko povezano s Kingovom mitologijom. Castle Rock je fikcionalni gradić, tipičan za romane Stephena Kinga, središte raznih misterioznih događanja počevši od romana “The Dead Zone”, napisanog 1979. godine.

Druga sezona pratit će Annie Wilkes (Lizzie Caplan), jednu od najpoznatijih Kingovih književnih ličnosti — sociopatsku medicinsku sestru i antagonistkinju Kingovog romana i filma, “Misery”. Kathy Bates je zaradila Oscara za ulogu Annie Wilkes. U drugoj sezoni pratit ćemo sukob dva zaraćena klana u trenutku kada mlada Annie Wilkes dolazi u Castle Rock. Paul Sparks utjelovit će Johna “Acea” Merrilla, zloglasnog zlostavljača iz “Stand By Me” (u kojem ga je glumio mladi Kiefer Sutherland) koji preuzima ujakov posao i upada u probleme sa Somalcima iz susjednog grada, Jerusalem’s Lota. Matthew Alan glumit će Aceovog brata koji pokušava održati mir, Elsie Fisher bit će Joy, kćer Annie Wilkes dok će Robin Weigert glumiti Annieinu majku, Crysildu Wilkes. Sarah Gadon, Alison Wright, Greg Grunberg i Tim Robbins popunjavat će glavnu glumačku postavu.

Druga sezona Castle Rocka svoju će premijeru imati u srijedu, 23. listopada. Domaći HBO se još nije oglasio, ali nadamo se da će nam uskoro javiti.

https://twitter.com/castlerockhulu/status/1167108891034832896

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861