Trailer: Tom Clancy’s Jack Ryan se vraća u studenom – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Tom Clancy’s Jack Ryan se vraća u studenom

Trailer: Tom Clancy’s Jack Ryan se vraća u studenom

Ako se ne sjećate baš detalja prve sezone Amazonovog špijunskog trilera — ne očajavate, ne sjećamo se ni mi. John Patrick “Jack” Ryan je fiktivni lik iz pera popularnog američkog književnika, Toma Clancyja, koji se pojavljuje u mnogim Clancyjevim romanima i njihovim filmskim adaptacijama. Ryan se prvi put pojavljuje u “Lovu na Crveni oktobar” 1984., koji je kasnije adaptiran na velikom ekranu, s Alecom Baldwinom u naslovnoj ulozi i Seanom Conneryjem u ulozi kapetana Crvenog oktobra, Marka Ramiusa.

Clancyjevi romani s Jackom Ryanom dobili su još četiri filmske adaptacije, a kroz iznošene cipele popularnog analitičara CIA-e su prošli već navedeni Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck i Chris Pine. John Krasinki zavezao je Ryanove cipele u prošlogodišnjoj adaptaciji koja se reklamirala na svakom kutu interneta, ali osmodijelna prva sezona igrala je na sigurno. Jack Ryan nije James Bond, ali Krasinski nažalost nije ovaj triler uspio učiniti posebno zanimljivim i pamtljivim.

Druga sezona odvijat će se većinom u Venezueli, a Noomi Rapace i Micahel Kelly pridružuju se glumačkoj postavi. Druga sezona Jacka Ryana dolazi na Amazon 1. studenog.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861