Once Upon a Time… in Hollywood kao miniserija? Tarantino razmišlja o tome. – serijala.com
Trenutno čitaš
Once Upon a Time… in Hollywood kao miniserija? Tarantino razmišlja o tome.

Once Upon a Time… in Hollywood kao miniserija? Tarantino razmišlja o tome.

Nedavni razgovor Brada Pitta i novinara New York Timesa otkrio je i neke zanimljive detalje vezane uz daljnju distribuciju Tarantinovog zadnjeg filma, Once Upon a Time… in Hollywood. Osim svog najavljenog filma u kanonu Star Treka, Tarantino je najavio barem još dva-tri moguća projekta. Jedina razlika između svih najavljenih projekata i ovoga jest što bi se ovaj stvarno mogao i realizirati.

Nezadovoljan trajanjem svojeg prijašnjeg trostanog filma, “The Hateful Eight”, Tarantino je za Netflix uredio četverosatnu verziju i nazvao je miniserijom. Brad Pitt je u već spomenutom intervjuu za Times potvrdio da Tarantino razmišlja o istome i za svoj nedavni kino-hit. Iako još ništa nije potvrđeno — ne bi imali ništa protiv miniserijskog tretmana i za “Once Upon a Time… In Hollywood”. AV Club je pak objavio da bi potencijalna nova verzija vjerojatno uključila i nastup Jamesa Marsdena koji je u fimskoj verziji izostao u ulozi Burta Reynoldsa.

I tako “General” neće biti jedini ljetni trostani film koji će doživjeti miniserijski tretman. HRT i Netflix ruku pod ruku baš kao i Antun Vrdoljak i Quentin Tarantino.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861