Black Mirror mogao bi se nastaviti na Netflixu, sprema se američka adaptacija – serijala.com
Trenutno čitaš
Black Mirror mogao bi se nastaviti na Netflixu, sprema se američka adaptacija

Black Mirror mogao bi se nastaviti na Netflixu, sprema se američka adaptacija

Vjerojatno dobro znate da volimo Charlija Brookera i njegov bizarni, uvrnuti, mračni, paranoični, distopijski, tehno-fobični svijet koji je svtvorio u antologiji Black Mirror. Posljednje izdanje dobili smo ovog Božića u jedno-i-pol satnoj epizodi sa Jonom Hammom, što je super, ali… premalo.

Britanska serija približila se široj, američkoj publici putem Netflixa, a to je podloga za najnovije informacije prema kojima bi Brooker mogao nastaviti seriju — upravo na Netflixu, piše Radio Times. Brooker trenutno piše nove epizode Black Mirrora, a prema istom izvoru Channel 4 nema namjeru prepustiti seriju Amerima.

Doduše, ovog siječnja se počelo pričati i o američkoj adaptaciji serije, koju je pokrenula američka divizija produkcijske kompanije Edemol, koja drži prava na seriju u Velikoj Britaniji. Brooker bi navodno trebao biti uključen u adaptaciju, tako da pričekajte s podizanjem vila i baklji. Okvirni plan je da serija ugleda svijetlo dana iduće godine, no daleko je to od ičeg konkretnog, zasad.

6 komentara
 • off subject here – ali jel znate sta je s haven-om? nastavak sezone je trebao bit 15.05.. jos nista..

  • Od kud ti info da je trebalo krenuti u svibnju?
   Djeluje cudno obzirom da je prosla sezona krenula u rujnu – vrlo rijetko kabelske serije krecu manje od godine dana nakon premijere prosle sezone.

   • ne mogu se sjetiti gdje sam vidjela, mozda na syfy-u.. u tome je problem.. ali kako sam ja skuzila ono nije bio kraj sezone nego su isli na hiatus ili grijesim?

 • nadam se da će bit peterostruko više epizoda po sezoni, ovo 3+3 je premalo

  šteta što više nema takvih serija, kao što su bili:zona sumraka, outter limits, tales from the crypt, amazing stories ili gun – prokleto dobra serija : http://www.imdb.com/title/tt0118330/

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861