American Horror Story: novi teaseri i tko je podijelio publiku – serijala.com
Trenutno čitaš
American Horror Story: novi teaseri i tko je podijelio publiku

American Horror Story: novi teaseri i tko je podijelio publiku

Kao što već znamo, American Horror Story kreće u svoju četvrtu sezonu sa temom cirkuskih nakaza. FX-ova serija oduševljava fanove iz sezone u sezonu inovativnim scenarijem, dok pristojna glumačka postava drži cijelu ovu “američku priču” na okupu.

Radnja se odvija u gradu Jupiter na Floridi dok je vlasnica cirkusa Elsa koju utjelovljuje izvrsna Jessica Lange kojoj je ovo zadnja sezona. Nadalje, u narednoj će se sezoni pojaviti najmanja, bradata (Kathy Bates) te tronoga žena, žena sa tri dojke (Angela Bassett) i dvoglava žena (Sarah Paulson). Od muškaraca će se pojaviti snagator (Michael Chiklis) , gutač mačeva te  klaun ubojica.

U osmom traileru imena Open Wide  pojavljuje se klaun ubojica gdje se  u samo 11 sekundi Ronald McDonald pretvori u vašu najgoru noćnu moru. Ekipa koja radi na specijalnim efektima stvarno si je dala truda u ovim mini horror filmovima jer ne samo da je strašno već su i zvukovni efekti fenomenalni te obećavaju odličnu sezonu.

Obožavatelji su podijeljeni jer, pod broj jedan fobija od klaunova postoji u 15% populacije svijeta, a pod broj dva ljudi jednostavno stvarno ne vole klaune. Ako ste u prvoj skupini toplo preporučamo da zatvorite oči i trčite glavom bez obzira jer prošle sezone su bile ništa nasuprot faktora straha koji će biti poprilično visok u ovoj. Ali stvarno, ako ćete gledati seriju imena American HORROR Story — Freakshow, da li je toliko nerealno očekivati Ronalda McDonalda koji trči sa sjekirom?

Za prvu epizodu sezone naslova Čudovišta među nama nagađa se kako će biti još mračnije tematike od prošlih sezona. Uz pregršt frikova i krilaticu #WirSindAlleFreaks, koja polako postaje popularna tema na društvenim mrežama, čini se da ova serija nema konkurenciju u svojoj kategoriji. Možda je AHS tim škrt i spor sa informacijama, ali zato nije škrt na šokantnom vizualnom materijalu (8 trailera i promotivni poster) i slatkišima za oči. Što u ovom slučaju teško da možemo nazvati slatkiši. Više kao jako, jako lijepa jestiva glava u kutiji. Po mogućnosti svinjska.

https://www.youtube.com/watch?v=qMzvNs-QfYQ

https://www.youtube.com/watch?v=Xc1RxghUtHQ

clown

Freakshow

12 komentara
 • Ovaj klaun na kraju je genijalan, jedva čekam.

  Jedino još nisam prežalio što Alexandre Breckenridge nema poslije prve sezone.

 • Person of Interest na doma tv od 15. rujna.

  Neznam dali da gledam jer ima dosta dvoumljenja oko ove serije.
  Kažu da se popravila dosta u 3. sezoni, ali kao što ste već prije negdje spomenuli, dugo je vremena čekati da se neka serija popravi nakon 47 epizoda.

  • Ona se popravila u tom smislu da je sredinom druge sezone postala serijalizirana serija, dok je sezonu i pol bila zabavni procedural. znači, nije da su te “47” , epizode ili koliko ih već bilo, bile loše, već su bile proceduralne, odnosno “case of the week” shema. ak to ne voliš, onda preskoči taj dio i počni ih gledati kada upoznaju Root.

  • počni gledati, prve epizode jesu neimpresivne (ne loše ali ne ni posebno pamtljive) ali prijelomna točka je 107 “Witness” (E. Colantoni). ako te ovo ne upeca, nema smisla čekati 3 sezonu da postane dobro.

   • hvala ipak mislim da ću gledat!
    Serija je na našem prevedena kao Osumnjičeni, čudo nije Stalna meta.

 • Razmišljam se između par serija za gledat:
  Person of Interest, Justified, The Good Wife i Scandal.
  Koju gledati?

  • Ja sam poceo The Good Wife (ovde, na serijali, mi je preporuceno) i mogu da kazem da serija razbija! Ima puno epizoda, ali to moze da bude samo pozitivno u ovom slucaju. :)

   • nije bitan broj epizoda.
    scandal me privlači zato što volim puno šokova u nekoj seriji- najviše zbog imena Scandal a i čuo sam da je serija dobra u 2. i 3. sezoni.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861