Amazonov “Gospodar prstenova” imat će pet sezona i koštat će milijardu dolara – serijala.com
Trenutno čitaš
Amazonov “Gospodar prstenova” imat će pet sezona i koštat će milijardu dolara

Amazonov “Gospodar prstenova” imat će pet sezona i koštat će milijardu dolara

Informacije oko Amazonovog “Gospodara prstenova” u ovom trenutku su još uvijek samo nagađanja koja dobivamo na kapaljku. Nakon što je Jeff Bezos vlastoručno spasio The Expanse, pogledi se opet upiru na budućeg slona na Amazonovim serverima – milijardu dolara vrijedan prequel “Gospodara prstenova”.

Maxim piše kako će se serija fokusirati na mladog Aragorna kojeg je u filmovima utjelovio Viggo Mortensen. Tolkien je tijekom života vodio detaljne bilješke oko svojih projekata stoga se pretpostavlja da će se priča vući iz “glave” samog autora. Serija će imati pet sezona s neodređenim brojem epizoda, ali računamo na otprilike osam do dvanaest po sezoni.

Bezos i Amazon su već platili pozamašnu svotu američkih zelembaća za sama prava, a serija bi mogla koštati oko milijardu dolara – 200 milijuna po sezoni što je mnogo, svakako više nego HBO-ova perjanica “Igra prijestolja”. HBO nikad nije potvrdio koliko troše na “Igru”, ali cifra premašuje 100 milijuna dolara po sezoni. S marketinške strane “serija koja će koštati milijardu dolara” je svakako palac gore prije početka same produkcije.

Projekt neće ugledati Amazonove aplikacije još neko vrijeme, a nagađa se da bi to moglo biti krajem 2019. – što mislimo da je prilično optimistično.

Komentari (1)
  • Witcher na netflixu je najavljen za 2020 ( a oni su poceli pre neki mesec punom parom raditi na scenariju) tako da ovo ne moze biti pre 2020!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861