Almost Human otkazan nakon 13 epizoda – serijala.com
Trenutno čitaš
Almost Human otkazan nakon 13 epizoda

Almost Human otkazan nakon 13 epizoda

Almost Human neće dobiti drugu sezonu, Fox je otkazao slabo gledan znanstveno fantastični policijski procedural nakon trinaest epizoda. Serija je tako završila početkom ožujka, kada je emitirano finale prve sezone.

Serija nije bila užasno slabo gledana, samo… Nedovoljno dobro. Bila je na klackalici otkako je Fox ranije obnovio veći dio svojih serija, no Foxov Cezar je pokazao palac prema dolje. Fanove će vjerojatno dodatno razljutiti obnova The Followinga, koji je potkraj druge sezone bilježio sličnu gledanost kao i Almost Human. Ali, Kevin Bacon je utjecajnije ime od Karla Urbana.

Naravno, svako Foxovo otkazivanje neke SF-olike serije uvijek za sobom povlači gnjev polovice interneta, no probajmo se prisjetiti da je Fox trpio Fringe dulje nego je trebao i da zapravo jedini od velike pe…četvorke zapravo naručuje žanrovske serije. Doduše, fanovi serije dobili su lagani déjà vu, prisjetivši se Fireflyja, zbog Foxovog nepravilnog emitiranja epizoda — što sigurno nije bilo presudno u propasti serije, ali definitivno nije pomoglo.

10 komentara
 • Ne iznenađuje ova vijest, seriju sam pratio od početka, ali je od početka bila osrednja razbibriga. Ne čudi me niti obnova The Followinga, imam osjećaj da će razvlačiti to unedogled

 • nece mi faliti. Sve skupa je djelovalo kao jako jeftini procedural. Serija o nicemu a SF je bio prisutan samo u scenografiji.

  • Nisam ju još pogledao ali sve pročitano o njoj me podsječa na Alcatraz…..znači niti ne budem….

   • Alcatraz mi je bio daleko bolji. Po svemu. Za Alcatraz mi je zao sto su ga ukinuli nakon 13 epizoda i bez zavrsetka zapravo.

    • Pa bio je gledljiv….ja bih rekao solidan-iskreno gledao sam ga po defultu,svidjela mi se premisao,ali kako sam pogledao zadnju epizodu odmah sam ga i zaboravio-ak je AH slabiji neću gubiti vrijeme…dolazi Bauer,stigao Fargo……solidno mi,zbog velika izbora,više nije dovoljno da nešto pogledam….

 • Sam pilot AH-a je bio odličan, ali je onda koncept tj. procedural odneo svoje. Svaka epizoda je ličila na prethodnu i postalo je dopsadno i iritantno. Priča iz pilota gotovo da više nije bila ni pomenuta.
  Uopšte mi neće nedostajati, drago mi je što je završeno.
  Što se tiče The Following-a, početak druge sezone je bio sjajan. Dva kulta, dobar zaplet, pomalo izgubljeni Džo… a onda se odjednom sve vratilo na staro i postalo nezanimljivo. Ludačka potraga za Džo-ovim kultom, a drugi kult je gotovo izbačen iz serije (pojavljuje se tek na momente). Imali su priliku da serija izgleda na nešto i upropastili je.

 • Meh, očekivano. Valjda su mislili da će dobiti punu sezonu pa su strpali jedno tri, četiri radnje koje su mogle poslužiti kao vezivno tkivo serije, ali ne, kaže Wyman, naučio je nešto radeći na Fringeu pa će AH biti futuristička cop buddy procedurala. Iako je taj bromance jedino što je u seriji funkcioniralo (i na moje zadovoljstvo bilo je dosta referenca na Fringe), sve ostalo nije, prvenstveno razvoj ostalih likova. Nije mi žao, samo me frustrira što sad ne znam što se nalazi iza onog prokletog zida. Jebiga sad…

 • Meni je ipak pomalo žao, serija je postajala sve boljom kako je napredovala. Htio sam saznati koji je vrag sa Zidom i šta je zapravo Insyndicate…tu je bilo nagovještaja za nešto zbilja dobro.Fringe je počeo sa cop proceduralom tipa X-Files pa dobio drugu sezonu koja je bila super. Mislim da je Almost Human popušio jer nije odmah počeo ekspoziciju prave radnje i svega toga.

 • meni je jedino lik Doriana bio odličan. i međusobni casual razgovori između njega i Kennexa, ali serija je beskrajno dosadna. šteta. ipak pretrpila sam i prvu sezonu fringea, a serija se kasnije uspjela razviti i postati zanimljiva. šteta što AH nije dobio priliku, ali suckao je od početka :(

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861