17th Precinct: Pogledajte odbačeni pilot Ronalda D. Moorea – serijala.com
Trenutno čitaš
17th Precinct: Pogledajte odbačeni pilot Ronalda D. Moorea

17th Precinct: Pogledajte odbačeni pilot Ronalda D. Moorea

Jedan od zanimljivijih odbijenih prošlosezonskih NBC-jevih pilota pojavio se online – 17th Precinct Ronalda D. Moorea, autora Battlestar Galactice, koji je ovom prigodom okupio nekolicinu svojih bivših glumaca. Pilot epizoda koja nije dobila NBC-jevo zeleno svjetlo za aktualnu sezonu našla je put interneta, sasvim sigurno bez suglasnosti mreže i produkcijskog studija. Pogledajte ga prije nego nestane s lica internetova, pod uvjetom da vas interesira.

Kraći opis iz članka o 15 najzanimljivijih projekata prošle pilot sezone (najzanimljivijih “na papiru”, bez viđenog pilota) gdje smo 17th Precinct imali na petom mjestu:

17th Precinct je djelo Ronalda D. Moorea, autora Battlestar Galactice, smješten u fiktivni gradić Excelsior, u kojem magija i nadnaravno prevladava nad znanošću, a fokusira se na članove lokalne policijske postaje. Moore je s Precinctom napravio mini BSG reunion, dovevši Triciu Helfer (Dark Blue, Burn Notice), Jamesa Callisa (Eureka, FlashForward) i Jamiea Bambera (Law & Order UK, Outcasts), a sada im se pridružio i Esai Morales, koji je glumio u Caprici. Od ostalih, non-BSG članova glumačke postave, tu su Eamonn Walker (Oz, Kings) i Stockard Channing (The West Wing).

7 komentara
  • a i ne čudi me što nisu otkupili seriju. Iako osnova priče ima potencijala ovo je teško sranje.

  • Ja sam uspio doci do kraja! I zapravo mi i nije bilo tak lose!! Da se razumijemo, nije vrhunsko ostvarenje TV industrije, ali mislim da bi mozda cak i mogao biti moj guilty pleasure!! Ali to mozda samo progovara kronicni nedostatak SF-a! =)

  • Meni je bila simpa serija i za razliku od xy serija sa vampirima koje su sve na isti kalup ova barem magiju i te finte prikazuje na malo drugačiji način.. Ja bi pogledao par nastavaka da se počne prikazivati, jer ako sam mogao dati glupostima kao Terra Nova i Padajuća nebesa šansu onda sam mogao i ovom…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861