Woody Harrelson i Justin Theroux se vraćaju na HBO u miniseriji o Watergateu – serijala.com
Trenutno čitaš
Woody Harrelson i Justin Theroux se vraćaju na HBO u miniseriji o Watergateu

Woody Harrelson i Justin Theroux se vraćaju na HBO u miniseriji o Watergateu

Woody Harrelson i Justin Theroux se vraćaju na HBO. Popularni dvojac igrat će u novoj limitiranoj seriji koja će se baviti Watergateom. White House Plumbers će pratiti E. Howarda Hunta (Harrelson) i G. Gordona Liddyja (Theroux), dvojac koji je planirao provalu u Watergateu — skandalu koji je na koncu srušio predsjednika Richarda Nixona.

Afera koja je dovela do ostavke američkog predsjednika odnosila se na prisluškivanje u sjedištu Nacionalnog odbora Demokratske stranke u hotelu Watergate u Washingtonu 1972. Home Box Office je naručio pet epizoda koje će izvršno producirati Alex Gregory i Peter Huyck, scenaristi i izvršni producenti na Veepu. Serija će se bazirati na javno dostupnim dokumentima iz sedamdesetih, ali i djelomično na knjizi “Integrity” Egila Krogha i Matthewa Krogha, kaže Hollywood Reporter.

The White House Plumbers se tako pridružuje ranije najavljenom rosteru projekata s mreže koji uključuje limitiranu seriju Adama McKaya o Jeffreyju Epsteinu, The Most Fun We Ever Had, čije su producentice Amy Adams i Laura Dern, adaptaciju The Poisonwood Bible autorice Barbare Kingsolver, dramu Mare of Easttown predvođenu s Kate Winslet u glavnoj ulozi, McKayevu nenaslovljenu dramu o Los Angeles Lakersima smještenu u 1980-te; Whedonovu znanstevno-fantastičnu seriju The Nevers i J.J. Abramsovu ZF dramu Demimonde.

https://www.youtube.com/watch?v=bo9KA79BdP4

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861