Wet Hot Ameican Summer dobiva novi nastavak, Elizabeth Moss u Huluovoj seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Wet Hot Ameican Summer dobiva novi nastavak, Elizabeth Moss u Huluovoj seriji

Wet Hot Ameican Summer dobiva novi nastavak, Elizabeth Moss u Huluovoj seriji

Osim što su Fox i Netflix naručili novi 24 te Punisher seriju — o čemu pišemo u odvojenim vijestima — Netflix i WGN America obnovili su tri svoje serije za druge sezone.

Netflix je obnovio komediju koju vam se vjerojatno nije dalo gledati jer ste mislili da je prvoaprilska šala, a zapravo je stvarni klasični sitcom. The Ranch sa Ashtonom Kutcherom i Samom Eliottom dobiva drugu sezonu, mjesec dana nakon izbacivanja prve sezone ravno na prvi travnja.

Nastavit će se i prequel-nastavak filma Wet Hot American Summer, kojeg je Netflix oživio lani u formatu mini-serije. Sada smješten u 1991. godinu i deset godina kasnije, bit će podnaslovljen (naravno) Ten Years Later. Zasad nije najavljeno, ali pretpostavljamo da će se većina aktera vratiti u 8-epizodnom nastavku.

Također, WGN America obnovila je povijesnu dramu Underground o robovima na američkom jugu, koja je debitirala početkom ožujka, a sada dovršava prvu sezonu od deset epizoda. Nakon otkazivanja Manhattana, Underground je opet jedan od pritajenih favorita kritike, pa tako tu i tamo viđamo pohvalne tekstove o seriji kako sezona ide kraju.

Na kraju, Hulu je naručio seriju prema romanu The Handmaid’s Tale, o distopijskoj bliskoj budućnosti i totalitarnom društvu bivšeg SAD-a. Elizabeth Moss je u glavnoj ulozi, a roman je ranije bio adaptiran kao film sa Robertom Duvallom, koji je prilično podbacio.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861