Viola boje mora — regionalna premijera talijanske krimi serije na AXN Adriji! – serijala.com
Trenutno čitaš
Viola boje mora — regionalna premijera talijanske krimi serije na AXN Adriji!

Viola boje mora — regionalna premijera talijanske krimi serije na AXN Adriji!

Francesca Chillemi, najljepša Talijanka i Can Yaman, srcolomac iz Turske, protagonisti su kriminalističke serije “Viola boje mora” koja obara sve rekorde gledanosti u Italiji i čija regionalna premijera kreće od 8. veljače na AXN Adriji.

Viola Vitale (Chillemi), prekrasna mlada žena koja je već godina u modnom novinarstvu seli se iz Pariza natrag u Palermo, naoružana samo optimizmom i povjerenjem, u potragu za ocem kojeg nikad nije poznavala. Ondje počinje raditi za web site, pokrivajući kriminalističke teme i surađujući s inspektorom Francescom Demirom (Yaman). Demir je karizmatičan je i zavodljiv, s vrhunskim istraživačkim talentom, ali s malo vjere u čovječanstvo, i po tome je potpuna suprotnost Violi. Vrlo intuitivan u poslu, Demir je također impulzivan i sklon kršenju pravila.

Njih dvoje kreću raditi zajedno na slučajevima ubojstava, ona kao reporterka, on kao policajac. Na suradnja počinje teško, s obzirom na sukob suprotnosti, ali s vremenom nauče se uspješno nadopinjavati. Dijelom zato što Viola može računati na svoj poseban dar: sinesteziju. Sinestezija je stvarno spontano i nekontrolirano miješanje više osjetila — vida i sluha, na primjer. U Violinom slučaju konkretno ona povezuje emocije s bojama. Kad pogleda osobu, vidi boju koju ona ispušta, što joj omogućuje da pročita njezine najdublje skrivene osjećaje: strah, radost, bol…

S vremenom razvija sposobnost da shvati pravi način razmišljanja ljudi koje susreće. Iza svoje sinestezije, međutim, čuva još veću tajnu, koja se odnosi na njezin pravi razlog povratka u Palermo.

Prva sezona hvaljene tallijanske krimi serije “Viola boje mora” premijerno će se u našoj regiji emitirati na AXN Adriji u terminu srijedom od 21:00.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861