True Detective ima novi trailer druge sezone, ovog puta i sa dijalozima likova – serijala.com
Trenutno čitaš
True Detective ima novi trailer druge sezone, ovog puta i sa dijalozima likova

True Detective ima novi trailer druge sezone, ovog puta i sa dijalozima likova

Prvi trailer druge sezone HBO-ove kriminalističke antologije True Detective dao nam je očekivanu atmosferu, na koju smo već navikli u prvoj sezoni: mračnu, turobnu i nasilnu sa likovima koji zabrinuto pilje u daleke točke uz prikladnu depresivnu pozadinsku glazbu.

Novi trailer nastavlja utabanim putem, sada i sa dijalozima likova iz serije. Bez brige, Nic Pizzolatto nije zaboravio pisati duboke, filozofske i neodređene izjave.

Da ponovimo, druga sezona bit će sasvim različita od prve, obzirom da se radi o antologiji. Pisali smo o tome dovoljno ranije, pa je najbolje da se konzultirate sa arhivom vijesti o seriji, no opet se radi o policajcima, zločinima, kriminalu u turobnoj atmosferi.

Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams i Taylor Kitsch su dio glavne postave, autor serije Nic Pizzolato opet piše sve epizode, no Emmyjem nagrađeni Corey Fukanaga više neće režirati, jer već je poznato kako on i Pizzolato nisu bili u najboljim odnosima. Justin Lin (Fast and the Furious franšiza) je preuzeo posao u prvim dvjema epizodama.

Pročitaj još

Druga sezona dolazi 21. lipnja.

5 komentara
  • nezz meni sezone izgledaju dosta slično po atmosferi i svemu ostalom što se može vidjet na traileru al valjda su autori dovoljno samosvjesni da ne ponavljaju praktički istu priču samo s drugim likovima

    • možda po atmosferi, ali priča neće biti ni blizu slična. druga sezona će ići tragom filmova tipa heat ili la povjerljivo što je meni daleko draže nego ono u prvoj sezoni, koliko god svi plakali za prvom sezonom i mcconaugheyjem

  • Off-topic: Planirate li pisati recenziju za wayward pines? Znam da vam je bila među najiščekivanijim serijama godine. Pogledao sam pilot i djeluje vrlo zanimljivo.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861