Trailer: Michael C. Hall se vraća na televiziju u Netflixovoj seriji Safe – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Michael C. Hall se vraća na televiziju u Netflixovoj seriji Safe

Trailer: Michael C. Hall se vraća na televiziju u Netflixovoj seriji Safe

Nakon završetka Dextera Michael C. Hall se nije baš mnogo pojavljivao na filmu i televiziji. Nakon prošlogodišnje uloge u drugoj sezoni Crowna gdje je utjelovio Johna F. Kennedyja, Michael C. Hall je konačno spreman ostaviti svoju karijeru drvosječe i vratiti se naslovnim ulogama na televiziju. Streaming platformu, zapravo. Ista stvar.

Netflix je predstavio trailer za svoju novu seriju, Safe, a ono što bi vas odmah moglo iznenaditi je njegov naglasak. Da, C. Hall sada priča britanskim naglaskom i ne ubija ljude (valjda).

Danny Brocklehurst, autor Shamelessa showrunner je i ove serije u kojoj Michael C. Hall igra Toma, dječjeg kirurga i oca dvije tinejdžerice, Jenny i Carrie, koji žive u zatvorenoj seoskoj zajednici nakon smrti njegove supruge. Nakon što se čini kako se svi napokon oporavljaju od te tragedije, Jenny se iskrada na zabavu nakon koje joj se gubi svaki trag. Osim njenog nestanka, imamo i ubojstvo, tajne, sumnjive likove i svašta još nešto. Sam trailer odiše atmosferom tipične britanske krimi-serije i ne vidimo ništa loše u tome. Uz Halla, u seriju glume i Amanda Abbington, Audrey Fleurot, Hannah Arterton, Emmett J. Scanlan i Marc Warren.

Safe je koprodukcija Netflixa i francuskog Canala +, a mi ćemo je moći gledati od 10. svibnja. Osam epizoda je naručeno za prvu sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861