Trailer: 13 Reasons Why se vraća sljedećeg tjedna – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: 13 Reasons Why se vraća sljedećeg tjedna

Trailer: 13 Reasons Why se vraća sljedećeg tjedna

Mnogo se pričalo o 13 Reasons Why prošle godine. Netflixova adaptacija romana Jaya Ashera i bestseler New York Timesa podigla je više prašine od 1) bilo koje druge serije prošle godine i 2) od stampeda mustanga na divljem zapadu. No, bez obzira na samu kvalitetu 13 Reasons je pogodio zeitgeist i očekivanja za drugu sezonu su ogromna.

Adaptaciju potpisuje Brian Yorkey, koji zajedno s Dianom Son vrši showrunnerske dužnosti.

Roman je doživio i hrvatski prijevod Lidije Milenkov Ečimović u Algoritmovom izdanju. “Jednog dana nakon škole Clay Jensen (Dylan Minnette) na svom trijemu pronađe kutiju. U njoj je sedam dvostranih audiokazeta. Na njima se nalazi trinaest priča. Trinaest razloga zašto se Hannah Baker (Katherine Langford) ubila prije dva tjedna. Svaka je priča posvećena jednoj osobi koja joj je dala razlog za samoubojstvo. Svaka od njih mora preslušati sve priče i zatim proslijediti kazete sljedećoj osobi u nizu. Inače kopija snimki postaje javna.”

Recenzija: 13 Reasons Why — Samoubojstvo je tek početak

Netflix je predstavio i dvominutni trailer za drugu sezonu koja će se baviti posljedicama s kraja prve sezone, a trinaest novih epizoda možete bingeati od 18. svibnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861