TNT otkazao HawthoRNe – serijala.com
Trenutno čitaš
TNT otkazao HawthoRNe

TNT otkazao HawthoRNe

Nakon što su sa TNT-a u zadnje vrijeme stizale dobre vijesti o obnovi većine dramskih serija, mreža je prekinula niz otkazavši liječničku dramu HawthoRNe.

“TNT uistinu cijeni iznimnu predanost svih koji su bili uključeni u HawthoRNe. Serija je TNT-u dala priliku da radi s velikim brojem izvanrednih ljudi, uključujući Jadu Pinkett Smith, ostatak glumačke postave i ekipe iza kamera”, stoji u službenoj izjavi s mreže.

HawthoRNE, liječnička drama s Jadom Pinkett Smith, Michaelom Vartanom i Sulekom Matthew u glavnim ulogama, bilježila je najslabiju gledanost od svih originalnih serija s mreže, ako se izuzme nedavno otkazan Men of a Certain Age. TNT priprema veliku ljetnu sezonu nagodinu, s remakeom Dallasa i posljednjom sezonom Closera, kojima će se pridružiti još jedna ili dvije nove serije koje mreža naruči na temelju dvosatnog TV filma. Naime, počevši od utorka, 29. studenog, TNT će lansirati tzv. “mystery movie night” koji će se sastojati od pet filmova koje krasi mnoštvo poznatih imena – Marcia Gay Harden, Julie Benz, Alfred Molina, Carla Gugino, John Corbett, Mark-Paul Gosselaar,… Ti će filmovi poslužiti kao piloti, a oni koji zabilježe najveću gledanost i najbolju reakciju publike, dobit će zeleno svjetlo za nastavak snimanja.

2 komentara
  • Prve dvije sezone su mi bile super, čak i nisu bile baš drame ali ova treća je bila neprobavljiva, pogledao do pola i odustao…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861