Tko odlazi iz Heroesa? – serijala.com
Trenutno čitaš
Tko odlazi iz Heroesa?

Tko odlazi iz Heroesa?

Na prijašnjoj anketi vas 32 se izjasnilo da još uvijek gledate Heroese, pa evo, ovo je samo za vas ako u međuvremenu niste odustali.

Dakle, u idealnom svijetu odgovor na pitanje iz naslova bio bi “svi”. No da je svijet idealan, Firefly bi imao više od 14 epizoda, a Bryan Fuller i Joss Whedon radili bi novu Star Trek seriju. No svijet nije idealan…

Zato točan odgovor glasi “Adrian Pasdar”. NBC ništa nije potvrdio, ali svaki TV sajt koji drži do sebe raspisao se o ovome, pa moramo i mi.

Iskreno, nemamo pojma što se dešavalo sa Heroesima nakon onog što su nam servirali pod drugim volumeom, jer smo nakon toga u potpunosti digli ruke od serije. No evo što su nam rekli da se događalo, a vi nas ispravite ako griješimo:

Nathan je ubijen krajem treće sezone u borbi protiv Sylara. Nakon što je Sylar poražen, Matt Parkman je prebacio Nathanova sjećanja i osobnost u Sylarovu glavu, pa od onda nekad omiljeni negativac svijetom hoda misleći da je Nathan (i izgledajući kao on). Pravi Sylar, njegova sjećanja i osobnost, od tada “živi” u Parkmanovoj glavi…

Ovo zvuči katastrofalno, jesmo pogodili barem otprilike? Nije ni bitno, poanta priče je da se originalni Nathan Petrelli, Adrian Pasdar, više neće pojavljivati u Heroesima, a kako stvari stoje sa gledanošću, kompletnu postavu Heroesa očekuje ista sudbina.

Pasdar i Panettiere nakon čitanja scenarija epizode Heroesa.

8 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861