Nakon tjedan dana, Breaking Badov Ozymandias ima čistu desetku na IMDb-u – serijala.com

Nakon tjedan dana, Breaking Badov Ozymandias ima čistu desetku na IMDb-u

Uoči emitiranja pretposljednje epizode, šoktantna i fantastična epizoda Breaking Bada još uvijek drži ocjenu 10 od 10.

 1. Slaven says:

  Najnevjerojatnije je da Dexter još uvijek drži 9,0 a recimo legendarni Sopranosi sve više padaju. Nije relevantno kao što kažete, ali opet mi se diže kosa od toga.

  • Krešo says:

   Dobro, to je aktualna, nekad odlicna serija koja ima jako velik broj obozavatelja i kojoj je tesko srusiti prosjek sada. Meni je uvijek fascinantno bilo koliko lojalnih, zapravo zaluđenih fanova ima. Jedan od fandomova koji ce slijepo slijediti seriju pa makar u sestoj sezoni pokusala prodati ogromni twist u tadnjoj trecini sezone, iako je on bio ocit u trecoj epizodi.

   Vidim da je finale dobilo F na AV Clubu, sad jedva cekam vidjeti sto su napravili : ))) Vjerojatno stavim discussion post navecer, kasnije.

   • Lucian says:

    Ja nisam ni pogledo kraj, jednostavno mi je toliko loša bila sezona da sam stao na 4. epizodi, nisam trpio dalje. Pročito sam recenziju finala i skužio da je, SPOILER, Dexter završio kao drvosječa.(!!!)

  • Sonofnoone says:

   Slažem se. Shvaćam da je Dexter aktualan najvjerojatnije ga u Americi prati i dobar marketing no kvaliteta u toj seriji je pala jako prema zadnjoj sezoni. Zadnja sezona je možda i najgora i pomalo isforsirana no unatoč tome dobiva dobre ocijene. I sam pratim seriju no više da bi ju pogledao do kraja nego što očekujem neki spektakularan kraj.

   Sopranosi s druge strane po meni su razina koju rijetko koja serija može dostići, posebice kada se gleda koju tematiku i na koji način obrađuje…Po meni bi za Sopranose bilo najpravednije da ih maknu sa imdb-a da trolovi ne mogu glasati jel rade veliku nepravdu seriji. Danas na tv gledamo drame, a kada smo gledali Sopranose gledali smo drametinu:D.

 2. slaven says:

  što se Prison Breaka tiče ako ćemo uzeti u obzir prvu, može i drugu sezonu onda i zaslužuje tu ocjenu…

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *