The Night Manager: BBC i AMC započeli pregovore oko druge sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
The Night Manager: BBC i AMC započeli pregovore oko druge sezone

The Night Manager: BBC i AMC započeli pregovore oko druge sezone

Hugh Laurie i Tom Hiddleston odigrali su glavne uloge u špijunskom trileru koji se emitirao prošle godine na BBC-u. Adaptacija romana Johna le Carréa, The Night Manager, zaradila je 12 nominacija za Emmyja, a osvojila kipiće u dvije; za režiju i muziku.

Špijunski triler iz 1993. godine prati Jonathana Pinea, bivšeg vojnika koji je postao voditelj luksuznog hotela, a potom je upleten u “špijunske intrige, ubojstvo i osvetu.” The Night Manager je prilično konačno završio priču, ali popularnost mini-serije očito je odličan povod za BBC i AMC da krenu u pregovore oko potencijalne druge sezone.

Variety piše kako još ništa nije sigurno, a Ink Factory (produkcijska kuća), AMC i BBC su još u ranoj fazi razvoja potencijalne druge sezone.

The Night Manager, odnosno njegova prva sezona, počela je dobro, ali nije uspjela ostati jednako zanimljiva u preostalim epizodama.

 

2 komentara
  • A što to nije završilo u prvoj sezoni? Toliko je postalo dosadno pred sam kraj da sam svaki put zaspala kad bi upalila…

    • Ma daj molim te…serija je vrhunska, jedna od najboljih ostvarenja prošlogodišnje televizijske sezone. Odlična glumačka postava, izvrstan scenarij i što je najvažnije – napeta i nimalo dosadna serija.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861