The Night Manager: Amazon i BBC u pregovorima za drugu i treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Night Manager: Amazon i BBC u pregovorima za drugu i treću sezonu

The Night Manager: Amazon i BBC u pregovorima za drugu i treću sezonu

Početak pregovora za potencijalnu drugu sezonu BBC-jeve miniserije The Night Manager uskoro će proslaviti… šesti rođendan. U ožujku 2017. Variety je potvrdio kako su BBC i američki partner AMC na kojem se miniserija emitirala u SAD-u zainteresirani za drugu sezonu jer je serija ostvarila sjajne rezultate gledanosti i u Velikoj Britaniji i u SAD-u.

Špijunski triler Johna le Carrea iz 1993. godine prati Jonathana Pinea, bivšeg vojnika koji je postao voditelj luksuznog hotela, a potom je upleten u “špijunske intrige, ubojstvo i osvetu.” The Night Manager je prilično konačno završio priču, ali budimo realni, u današnje vrijeme “mini-serija” postoji kao forma samo ako je neuspješna.

AMC je nekako ispao iz igre jer Deadline javlja da se BBC i Amazon dogovaraju za dvije nove sezone koje još nisu naručene, ali čini se da će snimanje započeti već ove godine na lokacijima u Velikoj Britaniji i Južnoj Americi. Tom Hiddleston ponovno će utjeloviti Johnatana Pinea, a Hugh Laurie vjerojatno se neće vraćati. Autor originala, David Farr, napisat će drugu sezonu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861