The Firm (Tvrtka) od 19. veljače na AXN-u – serijala.com
Trenutno čitaš
The Firm (Tvrtka) od 19. veljače na AXN-u

The Firm (Tvrtka) od 19. veljače na AXN-u

Putem press objave s AXN-a:

EKSKLUZIVNA PREMIJERA NA AXN-u

TVRTKA, 19. VELJAČE U 20.10 h

Veljača 2012. – Kreativni tim izvršnog producenta Lukasa Reitera (Bostonsko pravo, Zakon i red, Pravda za sve) i renomirana autora Johna Grishama donosi eksplozivnu novu seriju temeljenu na međunarodnom bestseleru Tvrtka. Tvrtka je prva originalna serija koju je naručila mreža SPT za svjetsku distribuciju, a producirao ju je eOne u suradnji s kućama SPT Networks i Paramount Pictures.

Premijera na AXN-u: 19. veljače, nedjelja u 20.10 h

U Tvrtki se nastavlja priča o Mitchellu McDeereu i njegovoj obitelji deset godina nakon događaja u popularnom filmu i romanu. Kao mladi suradnik Mitch je raskrinkao prestižnu memfišku odvjetničku tvrtku Bendini, Lambert & Locke koja je djelovala kao paravan čikaške mafije. Život mu više nikad nije bio isti.

Nakon teških deset godina tijekom kojih su se nalazili u programu zaštite svjedoka, Mitch i obitelj izlaze iz izolacije odlučni vratiti svoje živote i budućnost – no otkrivaju da opasnosti iz prošlosti i dalje vrebaju, a nove prijetnje nalaze se posvuda.

Kreativni tim izvršnog producenta Lukasa Reitera i renomirana autora Johna Grishama nije samo stvorio uzbudljivu priču nego se pobrinuo i za podjelu uloga. Josh Lucas (Mitch McDeere), američki glumac i producent poznat iz filmova Šminkerica sa sela i Cijena istine, dobio je glavnu ulogu. Njegovu suprugu (Abby McDeere) glumi Molly Parker koja je 2011. g. igrala u Showtimeovoj seriji Dexter.

Mitchevu seksi tajnicu (Tammy Hemphill) igra za Oscar nominirana Juliette Lewis koja je dobila jednake pohvale kritike i publike za svoju glumu u Rtu straha. Za ulogu Mitcheva brata Raya McDeerea odabran je Englez Callum Keith Rennie. Glumio je u serijama i filmovima Otok smrti, Battlestar Galactica, Domino efekt i Isplata. Izvršni su producenti John Grisham, Lukas Reiter, John Morayniss (Haven, Obdaren), Michael Rosenberg (Obdaren, U tuđoj koži) i Noreen Halpern (Rookie Blue, Call Me Fitz).

Tvrtka je prva originalna serija koju je naručila mreža SPT za svjetsku distribuciju, a prikazivat će se na AXN-u u Aziji, Latinskoj Americi, Srednjoj Europi, na Pirenejskom poluotoku i u Italiji, a na Sony Entertainment Televisionu diljem Afrike, Rusije i Baltika. Dramsku seriju producirao je eOne u suradnji s kućama SPT Networks i Paramount Pictures.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861