Sneaky Pete — pilot nove serije Bryana Cranstona na Amazonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Sneaky Pete — pilot nove serije Bryana Cranstona na Amazonu

Sneaky Pete — pilot nove serije Bryana Cranstona na Amazonu

Serija koja je izvorno bila razvijana za CBS, sada je završila na Amazonu, koji je neki dan objavio pilot, ostavivši gledateljima da ga ocjene u svom standardnom polu-transparentnom procesu. Sneaky Pete je recimo-povratak Bryana Cranstona na televiziju, koji producira seriju te se kratko pojavljuje u cameo ulozi.

Glavni akter je Giovanni Ribisi kao tridesetogodišnji prevarant koji po izlasku iz zatvora preuzima identitet bivšeg cimera iz zatvorske ćelije. Vraća se njegovoj-sada-svojoj obitelji koju ovaj nikada nije dobro upoznao… Ma trailer će vam to bolje objasniti. Njegovu “baku” glumi karakterna glumica Margo Martindale.

Pilot je bio snimljen za CBS, koji ga nije naručio ovog proljeća, a preuzeo ga je Amazon. Scenarij potpisuje David Shore, bivši showrunner Housea. U ovoj pilot-rundi Amazon je predstavio samo Sneaky Pete te povijesnu seriju Casanova, o jednom od najpoznatijih plejboja ikada.

2 komentara
  • Hoće li Margo Martindale ikad imati glavnu ulogu u nekoj seriji, a da to nije neka glupa komedija kao otkazani Millers? Žena je toliko talentirana za dramu da je šteta što uvijek dobiva neke sporedne uloge.

    • Jebiga, mislim da televizija nije došla do toga da punašna žena od 50 godina bude glavni lik u seriji. Osim ako ne prdi u sitcomu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861