Autor The Walking Deada radi novu seriju za AMC, ponovo adaptira vlastiti strip – serijala.com
Trenutno čitaš
Autor The Walking Deada radi novu seriju za AMC, ponovo adaptira vlastiti strip

Autor The Walking Deada radi novu seriju za AMC, ponovo adaptira vlastiti strip

Robert Kirkman, autor stripa The Walking Dead, prema kojem se snima aktualna AMC-jeva serija, radi na razvoju nove serije za istu mrežu — također temeljene na vlastitom stripu. Kirkman je trenutno izvršni producent na The Walking Deada, koji je za televiziju adaptirao Frank Darabont.
Thief of Thieves je strip koji se vrti oko spretnog lopova s dvostrukim identitetom, koji odlučuje krasti samo ono što je već prethodno bilo ukradeno. Dosad su objavljena tek tri izdanja stripa, od kojih je posljednji u prodaju krenuo upravo danas.

Seriju će razvijati zajedno s dosadašnjim producentima The Walking Deada, Davidom Alpertom i Chicom Egleeom. Showrunnerske dužnosti obavljat će Eglee, čiji dosadašnji životopis uključuje serije Dark Angel (su-autor uz Jamesa Camerona), The Shield (scenarist i izvršni producent) i Dexter (izvršni producent i scenarist, treća i četvrta sezona).

Usput, Eglee je za FX trebao adaptirati još jedan strip, Powers, no čini se da taj projekt neće dospjeti dalje od pilot-faze. FX je još ljetos, nakon snimljenog pilota, zatražio promjene na pilotu, ali već dugo nije bilo nikakvog pomaka u razvoju.

Tief of Thieves

3 komentara
  • AMC vidi da stvari kao Walking Dead idu, gledanost im to kaže.. pa kada se “riješe” Mad Mena i Breaking Bada, i ona fino napune raspored sa Walking Dead, Killing, onim vesternom, sada ovim novim i tako dalje, lijepo ću se sjećati da je to jednom bila sjajna televizija.

  • svidja mi se ideja. videcemo kako ce se realizovati. nisam citala ovaj strip ali volim ovu tematiku tako da ce mi biti drago da gledam jos nekog lopova koji, ako bude i upola interesantan kao neal caffrey, dobro ce doci za vispunjavanje vrelih letnjih dana koji predstoje…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861