Quibi je predstavio prvi teaser za The Fugitive s Kieferom Sutherlandom u glavnoj ulozi – serijala.com
Trenutno čitaš
Quibi je predstavio prvi teaser za The Fugitive s Kieferom Sutherlandom u glavnoj ulozi

Quibi je predstavio prvi teaser za The Fugitive s Kieferom Sutherlandom u glavnoj ulozi

Ako vam ništa nije jasno iz naslova ove vijesti nemojte očajavati jer smo i mi prvo morali provjeriti na kojem je kontinentu država Quibi.

Pazite sad ovo, Quibi nije država trećeg svijeta ili sladoled s okusom kvinoje već streaming servis dostupan samo na mobilnim uređajima koji postoji samo da bi iznervirao Davida Lyncha. Platforma još nije zaživjela, tek se treba predstaviti, ali marketinška mašina je u petoj brzini. Quibi, mješavina riječi “quick” i “bites”, bit će pretplatnički servis orijentiran kratkim video “zalogajčićima” (bljuc) za ADHD generaciju koja ne ispušta mobitele iz ruku.

Njihov najveći projekt je nova verzija “Bjegunca”, serije iz šezdesetih, odnosno poznatijeg filma s početka devedesetih s Harrisonom Fordom i Tommyjem Leejem Jonesom u glavnim ulogama.

Quibijeva verzija pratit će detektiva Claya Brycea (Kiefer Sutherland) koji pokušava uloviti Mikea Ferroa (Boyd Holbrook), krivo osumnjičenog muškarca za detonaciju bombe na vlaku u Los Angelesu. Da bi stvar bila gora nova verzija Fugitivea imat će 14 epizoda, a svaka epizoda trajat će najviše 10 minuta.

Quibi u Americi kreće 6. travnja. Serija zasad još nema datum premijere, ali imalo bi smisla da krene na dan pokretanja servisa.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861