Prvi teaseri nove sezone Shamelessa – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi teaseri nove sezone Shamelessa

Prvi teaseri nove sezone Shamelessa

Kod Gallaghera ništa novo. Tako bi se mogao sumirati promotivni materijal koji je Showtime objavio proteklih tjedana za nadolazeću, četvrtu sezonu ove američke adaptacije britanske uspješnice. Sudeći prema glavnom teaseru, očekuje nas uobičajeno doticanje aktualne problematike američke svakodnevice – nezaposlenost, obrazovanje, zdravstvo.

Besramnici u Lijepoj našoj imaju prilično nezahvalan termin na drugorazrednom kanalu javne televizije, u sendviču između turskih sapunica i milijunte reprize Prijatelja. Već je dugo tretiraju po principu “jeftino smo je dobili, uništimo je i onima kojima se svidjela repriziranjima u nedogled”, pa su prve tri sezone već nekoliko puta emitirane u cijelosti. Upravo su počeli s reprizom druge sezone, stoga iskoristite super priliku za catch-up. Trenutno ste prezaposleni i nemate vremena? Nema problema, samo pričekajte par tjedana na novi ciklus reruna!

Početak četvrte sezone zakazan je za nedjelju 12. siječnja, zajedno s premijerama novih sezona Californicationa i House of Liesa – standardne postave Showtimeovog midseasona.

http://www.youtube.com/watch?v=N6fnaZpyovU

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861