Prvi pogled na ljetnu i možda posljednju sezonu Dextera – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled na ljetnu i možda posljednju sezonu Dextera

Prvi pogled na ljetnu i možda posljednju sezonu Dextera

Televizijska “tema dana” trenutno je niz novopridošlih televizijskih serijskih ubojica koji kucaju na televizijska vrata. The Following, Bates Motel i Hannibal — neki bolji i neki lošiji — friški su materijal u poznatom žanru kojeg dugi niz godina na televiziji predstavlja Dexter Morgan, sada već na zalazu svoje karijere. Osma sezona možda je i posljednja, a ove godine kreće ranije nego obično — već tokom ljeta. Showtime je složio prvi trailer koji paralelno najavljuje i novu dramsku seriju, Ray Donovan:

http://www.youtube.com/watch?v=cl_YqtIdnhY

Još nije službeno potvrđeno da će osma sezona uistinu biti posljednja, iako se već neko vrijeme tome pristupa kao činjenici. Les Moonves, izvršni direktor CBS korporacije u čijem je vlasništvu Showtime, nedavno je ovu sezonu nedvosmisleno nazvao posljednjom, no nećemo biti uvjereni dok ne čujemo službenu riječ sa matične mreže.

Ako vam fali poticaja da ispratite seriju do njenog zasluženog umirovljenja, možda vas u pozitivnom smjeru pogura potvrda povratka Yvonne Strahovski u gostujućoj ulozi koja je lani plijenila sise, ovaj… Dexterovu pozornost, a njena uloga u prošloj sezoni završena je dvosmisleno sa otvorenom mogučnošću povratka.

Zadnja ili ne, osma sezona Dextera kreće već 30. lipnja, a paralelno je prati Showtimeova nova serijalizirana drama Ray Donovan, sa Lievom Schreiberom kao “rješavačem problema bogatih i slavnih”. Zvuči blesavo i otrcano, kažu nam da je daleko od toga.

4 komentara
  • Mislim da je stari Dexter zaslužio odlazak u “mirovinu” u velikom stilu i da će ovo biti zadnja sezona…nakon prvih 4 sezone sa nekim smislom dosta se razvodnio,nadu u bolju sezonu i feinale nudi mi ova posljednja sezona….očekujem možda veliki prasak i nadam se častnom oproštaju sa Dexom…ipak sam proveo sate i sate sa njima.

  • Nwmoguće je suditi po ovom, ali ovo mi se čini nešto u rangu sedme sezone. Dakle, ni loše ni revolucionarno.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861