Premijera nove HBO Europe serije — “Dobro došli u Utmark” – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera nove HBO Europe serije — “Dobro došli u Utmark”

Premijera nove HBO Europe serije — “Dobro došli u Utmark”

Nova HBO Europe serija iz Norveške “Dobro došli u Utmark” (Welcome To Utmark)  imat će premijeru 18. travnja na HBO GO-u, kada svih osam epizoda dolazi u ponudu.

Svi znaju sve u ovom osamljenom kutku nordijskog sjevera. Ali vremenske prilike u Utmarku čudne su i divlje, a autsajderi ne prolaze uvijek dobro. Kad se pojavi nova optimistična učiteljica, nada se novom početku. No uskoro će saznati da je jedina osoba koja se u ovom gradu ponaša približno zrelo 12-godišnja djevojčica.

Kroz Utmarkove likove pune problema, ali veće od života, serija govori o pronalasku svog mjesta — bilo da je riječ o nalaženju sebe nakon što vas je napustio partner, pokušaju odrastanja, nastavljanju života nakon smrti voljene osobe ili jednostavno istjerivanju duše pokojnog supruga iz vašeg tijela egzorcizmom. Govori o prihvaćanju svih životnih iznenađenja i dotiče se svih aspekata koji nas čine ljudima: ljubavi, smrti i transvestizma.

Glavne uloge tumače Tobias Santelman, Marie Blokhus, Alma Günther i Stig Henrik Hoff, a u ostalim ulogama im se pridružuju Marius Lien, May-Linda Kosumovic, Rozafe Chelaj, Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Nils Johnson, Ingrid Vollan, Ingvild Holthe Bygdnes, Kamilla Grønli Hartvig, Maria Bock, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingunn Øyen, Frank Kjosås, Nader Khademi, Pelle Heikkilä i Eero Milonoff.

Autor i scenarista serije je Kim Fupz Aakeson, a režiju potpisuje Dagur Kári. Producenti su Finn Gjerdrum i Stein Kvae za Paradox Film, a izvršni producenti za HBO Europe su Hanne Palmquist, Camilla Curtis i Steve Matthews.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861