Poznata tematika druge sezone True Detectivea, ne i glumci – serijala.com
Trenutno čitaš
Poznata tematika druge sezone True Detectivea, ne i glumci

Poznata tematika druge sezone True Detectivea, ne i glumci

True Detective zapravo još uvijek nije službeno obnovljen, ali svi se ponašaju kao da jest. Jer ionako nedostaje samo onaj “službeno” semantički detalj. Autor serije i scenarist svih osam epizoda prve sezone, Nic Pizzolatto, u posljednje vrijeme daje naznake tematike kojom će se druga sezona baviti.

U intervjuu sa Hitfixovim Alanom Sepinwallom kaže, pratit će “snažne žene, loše muškarce i tajnu okultnu povijest prijevoznog sustava Amerike.” Par tjedana kasnije otkrio je i da će biti smještena u “manje poznatim dijelovima Kalifornije” gdje će pokušati uhvatiti “specifičnu psihosferu i ambijent tih mjesta, slično kao što smo to napravili u prvoj sezonu.”

Kaže Pizzolatto, plan za cijelu sezonu već postoji te se radi na scenarijima, a potraga za glumcima tek treba početi u idućim mjesecima. Zna se da će glavni likovi biti dvije žene i jedan muškarac — na što je maltene bio prisiljen zbog kritika na nedostatak ženskih likova (ne računajući sise Alexandre Daddario) u prvoj sezoni.

Pročitaj još

Obzirom da je prošlo skoro pola godine od premijere serije, pitanje je hoće li Pizzolatto stići snimiti drugu sezonu do idućeg siječnja. Vjerojatno ne, ali očekujte još glumačkih glasina prije nego li HBO pronađe svoj cast — nakon čega će sigurno i službeno najaviti novu sezonu. Internetovi se razbacuju mnogim poznatim imenima poput Brada Pitta i Jessice Chastain, no obje su glasine kasnije demantirane.

5 komentara
  • Svi poznati epiteti i hvalospijevi prvoj sezoni su već stotina puta izrečeni pa ću samo dodati da se nadam da će druga sezona biti barem približno dobra kao i prva…………

  • zašto misliš da je bio prisiljen staviti dvije žene radi pritiska okoline. Pizzolatto je umjetnik i briga ga što misli okolina. Radi onako kako misli da treba, ekipa je to prepoznala i svi su ludi za tim. Pogodio je. A sada… Da li mu puca patka za cviljenje feministkinja. Sumnjam.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861