Otkrivena najpoznatija britanska kurtizana – serijala.com
Trenutno čitaš
Otkrivena najpoznatija britanska kurtizana

Otkrivena najpoznatija britanska kurtizana

Ne, ne bavimo se ovakvim tričarijama inače, mi smo ozbiljan sajt ;-). No ovakva vijest nije mogla proći nezapaženo s obzirom na to da se u jednoj od popularnih britanskih serija radi upravo o navedenoj kurtizani.

Sve je počelo jednim običnim internet blogom o životu kurtizane pod alter egom Belle de Jour. Blog se popularizirao a nakon dugo vremena ljudi su se počeli pitati: “Postoji li uopće ta kurtizana?”

Nakon bloga uslijedila je knjiga, bestseler anonimnog autora “Intimne ispovijesti londonske call girl”, a roman je inspirirao TV seriju Secret Diary of a Call Girl čiji glavni lik utjelovljuje Billie Piper (poznatija kao Rose iz Doctor Whoa).

Sve je kulminiralo brojnim zaključcima da se definitivno radi o plodu nečije (muške) mašte, dok se u konačnici nije javila prava osoba iza Belle.

Da skratimo. Veliko otkriće jest da je najmisterioznija i najpoznatija britanska kurtizana doktorica Brooke Magnanti, znanstvenica koja se može pohvaliti doktoratom iz informatike, epidemiologije i forenzike, vjerovali ili ne.

Brooke je za vrijeme pripreme doktorata radila kao kurtizana preko jedne londonske agencije, a evo što je sama o svemu rekla:

Bilo ih je puno, stvarno se ne mogu točno sjetiti. Spavala sam s recimo, između nekoliko tuceta i nekoliko stotina muškaraca. Sve je počelo dok sam još uvijek radila doktorat, i zbog toga nisam mogla naći posao u struci, a ušteđevina mi se otopila brže nego što sam mislila.

Magnanti trenutno ima dečka koji je upoznat sa njenom prošlošću, kao i njezine kolegice znanstvenice koje su to saznale unatrag par mjeseci.

Za one koje je serija naglo zainteresirala, Secret Diary se na male ekrane vraća 25. siječnja na ITV2 u svojoj trećoj sezoni.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861