Obsession: Posljednji trailer prije premijere druge sezone Killing Eve – serijala.com
Trenutno čitaš
Obsession: Posljednji trailer prije premijere druge sezone Killing Eve

Obsession: Posljednji trailer prije premijere druge sezone Killing Eve

Ostalo je još ravno sedam dana do premijere druge sezone jedne od najboljih prošlogodišnjih serija, Killing Eve. I dok mi još ne možemo potvrditi jesmo li ili nismo gledali nove epizode, HBO je potvrdio da će se druga sezona pojaviti na njihovom HBO GO-u u jutarnjim satima 8. travnja.

Jodie Comer, Ubijanje Eve 2

Home Box Office o drugoj sezoni kaže sljedeće: “Eve je pametna operativka sigurnosne službe kojoj je dosadno. Villanelle je nepredvidljiva, talentirana ubojica. Serija prati ove dvije žene, jednako opsjednute jedna drugom, dok se sukobljavaju u epskoj igri mačke i miša.

“Ubijanje Eve” vraća se sa silno iščekivanom drugom sezonom. Sandra Oh i Jodie Comer repriziraju svoje kritički hvaljene uloge Eve (Oh), operativke MI6 i psihopatske plaćene ubojice Villanelle (Comer) u priči o dvjema ženama povezanima obostranom opsesijom i jednim brutalnim činom. Počinjući odmah nakon završetka posljednje epizode 1. sezone, Villanelle je nestala, a Eve je ostala u šoku, ne znajući je li žena koju je probola živa ili mrtva. Obje su u velikoj nevolji te Eve mora pronaći Villanelle prije drugih, no nažalost nije jedina koja je traži.”

Naša recenzija nakon prve sezone:

Killing Eve — magnetski privlačna igra mačke i miša u fantastičnoj seriji

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861