The Umbrella Academy zaradio obnovu za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Umbrella Academy zaradio obnovu za drugu sezonu

The Umbrella Academy zaradio obnovu za drugu sezonu

Nakon tjedana špekuliranja i poluinformacija — čini se kako je Netflix i službeno obnovio The Umbrella Academy za drugu sezonu. Zašto “čini se”? Pa, jer Netflix još uvijek nije poslao nikakvo priopćenje za medije, ali nakon razno-raznih sumnjivih portala ovaj put vam sama Serijala.com potvrđuje istinitost ove vijesti. Ok, i Polygon i Screenrant i NME.

Production Weekly je naveo svibanj kao početak snimanja druge sezone što bi onda trebalo potvrditi da se serija vraća.

Prva sezona Umbrella Academyja prati Vanyu Hargreeves (Ellen Page), jednu od 43 neobjašnjivo rođene djece. Majke koje su ih rodile samo dan prije nisu ni pokazivale znakove trudnoće. Vanya je jedna od sedmero usvojenih od strane milijardera koji ih priprema za spašavanje svijeta u naslovnoj akademiji. Godinama kasnije, šestero preživjelih se ujedinjuje kako bi istražili misterij oko smrti svoga oca, ali i kako bi pokušali spasiti svijet od neposredne apokalipse.

Serija je nastala prema istoimenom stripu Gerarda Waya i Gabriela Ba. Strip izlazi od 2007. u limitiranim izdanjima, što znači da je dosad izašlo dvije pune priče, svaka od šest brojeva i treća priča upravo izlazi i trenutno broji šest brojeva, a sedmi se očekuje u narednim mjesecima.

Prva sezona serije je spora, predugačka i na trenutke prilično dosadna. Steve Blackman i Jeremy Slater nisu uspjeli izvući dinamiku iz odličnog stripa, a deset epizoda za prvu sezonu bilo je barem pet epizoda previše za priču koju su pokušali prenijeti. No — barem smo dobili ovu scenu:

https://www.youtube.com/watch?v=SA2MCjzZkAU

The Umbrella Academy će se vratiti tijekom 2020.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861